Ψάχνει δεκάρι… έτσι κι αλλιώς ο Κετσπάγια

Ο Ρούμπεν Ράγιος έχει στα χέρια του την πρόταση της διοίκησης της Ανόρθωσης για ανανέωση της συνεργασίας τους με μειωμένο μισθό και εντός των επόμενων ημερών θα δώσει την απάντησή του.

Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Ισπανού άσου λήγει χωρίς ο 34χρονος άσος να έχει πιάσει το απαιτούμενο όριο συμμετοχών για την «αυτόματη» ανανέωση. Πάντως, ακόμη κι αν αυτό συνέβαινε, δεδομένα θα υπήρχαν διαπραγματεύσεις για μείωση των απολαβών του, λόγω των νέων οικονομικών συνθηκών.

Η πρόταση που κατέθεσαν οι κυανόλευκοι στον Ράγιος εμπεριέχει σημαντική μείωση, αλλά μέσα στα πλαίσια. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κάτι λιγότερο από 200.000 ευρώ, τη στιγμή που το προηγούμενο συμβόλαιο του παίκτη ανερχόταν στα 250 χιλιάρικα.

Η ακοποκή της τάξης του 25% σε ένα τόσο ψηλό συμβόλαιο δεν είναι υπερβολική και στην Ανόρθωση ελπίζουν πως ο Ισπανός θα πει το «ναι» και θα ανανεώσει.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια ψάχνει ήδη για ένα ποιοτικό και ενδεκαδάτο δεκάρι για να προσθέσει στην ομάδα του κι αυτό δεν συνδέεται με τις πληροφορίες που αναφέρουν πως ο Ράγιος βλέπει αρνητικά την πρόταση που του κατατέθηκε.

Ο Γεωργιανός κόουτς θέλει έτσι κι αλλιώς (είτε μείνει, είτε φύγει ο Ισπανός) να πάρει έναν πρωτοκλασάτο παίκτη για εκείνη τη θέση, αφού όσο κι αν ο Ράγιος ήταν αυτός που στο πρώτο μισό της σεζόν… έπαιρνε την «Κυρία» απ’ το χεράκι, δεν μπορεί να διατηρηθεί στον ίδιο ρυθμό για ολόκληρη τη σεζόν κι αυτό αποδείχθηκε.