Ψάχνει αμυντικό της… διαφοράς

Ο Ντούσαν Κέρκεζ θέλει να κλείσει άμεσα αυτό το κεφάλαιο

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει τα μάτια του στραμμένα στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού που θα κάνει τη διαφορά και αναζητά εκείνη τη λύση που θα προσδώσει ποιότητα και ασφάλεια στην αμυντική γραμμή της ΑΕΛ. Σαφώς και δεν είναι εύκολη επιλογή. Γι’ αυτό και ο Βόσνιος τεχνικός σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του έχουν ως προτεραιότητα αυτό το κεφάλαιο.

Ο χρόνος τρέχει και όσο πιο γρήγορα κλείσει αυτή η εκκρεμότητα, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσει ο ποδοσφαιριστής να προσαρμοστεί στις συνθήκες της ομάδας και στα θέλω του προπονητή.

Παράλληλα, στην ΑΕΛ θέλουν να ενισχυθούν και στην επιθετική γραμμή, χωρίς όμως να θέτουν το ζήτημα του επιθετικού ως πρώτη ανάγκη. Οι γαλαζοκίτρινοι μπορεί να έχασαν τον Χουράδο, ωστόσο κράτησαν τους Μάιντεβατς και Μαέ. Ειδικά στον πρώτο στηρίζει πολλά ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Φουλάρουν τις μηχανές

Το ρεπό τους απόλαυσαν χθες (12/07) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, οι οποίοι γέμισαν τις μπαταρίες τους και ετοιμάζονται να επιστρέψουν… ξανά στα βάσανα. Όσο προχωράνε οι μέρες τόσο πιο δύσκολες και πιο απαιτητικές θα είναι οι προπονήσεις.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν άλλες δύο εβδομάδες προπονήσεων στη Λεμεσό και μετά θα φύγουν για το Πελέντρι (27 Ιουλίου), εκεί που θα διεξαχθεί το κύριο μέρος της προετοιμασίας. Στη Λεμεσό θα επιστρέψουν ξανά στις 17 Αυγούστου.