Προβληματισμένοι με Αγκίρε, τι σκέφτονται στον Απόλλων

Εξελίξεις προκύπτουν στις τάξεις του Απόλλωνα σχετικά με τον Ντιέγκο Αγκίρε. Ο ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων δεν έχει επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε, με αποτέλεσμα να απέχει αρκετό καιρό από τους αγώνες των Λεμεσιανών.

Τραυματίστηκε στις 22 Νοεμβρίου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και παρά το γεγονός πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε, στις προπονήσεις δείχνει πως δεν έχει βρει τα πατήματα του, γεγονός που βάζει σε σκέψεις τον Απόλλωνα. Ο Αγκίρε ήταν εκ των κορυφαίων στην άδοξα λήξασα σεζόν 2019-20, ωστόσο φέτος δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει την θέση του στην ενδεκάδα.

Μάλιστα, η θέση του είναι επισφαλής και στο ρόστερ καθώς τόσο το τεχνικό επιτελείο όσο και η διοίκηση, παρουσιάζονται προβληματισμένοι. Υπάρχει η σκέψη διαγραφής του από το ρόστερ, ενώ υπενθυμίζουμε πως διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα της Λεμεσού μέχρι τον ερχόμενο Μάιο. Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές.

Αν εφαρμόσουν την σκέψη τους στον Απόλλωνα, τότε οι κυανόλευκοι θα κινηθούν εντατικά για απόκτηση αριστερού ακραίου αμυντικού, αφού και ο Σάλαϊ αποχωρεί από την ομάδα και συνεχίζει την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσε.