«Πρόβλημα για τα αποδυτήρια ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, νόμιζε πως είναι ο Θεός»

Τα δημοσιεύματα των προηγούμενων μηνών σχετικά με τις κακές σχέσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται.

Ο Αυστριακός προπονητής παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα «sport24.gr» μέσω της οποίας τοποθετήθηκε, με καθόλου κολακευτικά λόγια, για τον μεταγραφικό στόχο της Ανόρθωσης (υπενθυμίζουμε πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία).

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα: «Αν κάποιος περάσει τα όρια όπως συνέβη στον Ατρόμητο φέτος με δύο παίκτες αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το ανεχτώ. Γιατί έχω αξίες. Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου γνωρίζουν πως έχω μεγάλο σεβασμό για τους ποδοσφαιριστές μου. Έχω σεβασμό για όλους. Από τον ιδιοκτήτη έως την υπεύθυνη για τον καθαρισμό των αποδυτηρίων της ομάδας.

Αν κάποιος δεν έχει σεβασμό και νομίζει πως είναι ο Θεός τότε χάνει και το δικό μου σεβασμό με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνεται προβληματική. Όπως συνέβη φέτος ανάμεσα σε εμένα και τον Λάζαρο (σ.σ. Χριστοδουλόπουλο). Ξεπέρασε τα όρια και μας δημιούργησε πρόβλημα στα αποδυτήρια. Αυτός είναι δικός μου τρόπος σκέψης και δεν θα αλλάξει. Ακόμα κι αν αυτό μπορεί να μου κοστίσει την δουλειά μου».