«Πρόβλεψη για τον πρωταθλητή; Εγώ θα ήθελα να το πάρει ο ΑΠΟΕΛ…»

«Έντιμα σας λέω, ήμουν και είμαι ΑΠΟΕΛ, άσχετα αν έπαιξα σε Απόλλωνα και Ανόρθωση»

Υποστηρικτής του ΑΠΟΕΛ από μικρός ήταν ο Δημήτρης Ιωάννου, αν και δεν αγωνίστηκε ποτέ με τη φανέλα των γαλαζοκιτρίνων. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μιλώντας στον Active,  είχε θέμα μεταγραφής του στην ομάδα της Λευκωσίας, όμως δεν προχώρησε λόγω του τότε προπονητή Γιάννη Μαντζουράκη.

Ποιος θέλεις και ποιος πιστεύεις θα κατακτήσει το Κύπελλο; «Εγώ θέλω να σπάσει το κατεστημένο και να το πάρει ο Ολυμπιακός. Πόσες φορές θα δούμε τον Ολυμπιακό σε ένα τελικό και να διεκδικεί το Κύπελλο;».

Ποιος θέλεις να πάρει το πρωτάθλημα; «Είναι δύσκολη πρόβλεψη. Εγώ θα ήθελα να το πάρει ο ΑΠΟΕΛ».

Πώς να το πάρει ο ΑΠΟΕΛ, αφού είναι 7ος και παίζει στο δεύτερο γκρουπ: «Λέω θα ήθελα. Από τους τρεις όποιος και να το πάρει θα είναι δίκαιο. Έχουν κάνει πολύ καλά παιχνίδια, δεν είναι τυχαία εκεί. Να σου κάνω μια πρόβλεψη; Τι να σου πω; Να το πάρει ο Απόλλων που έπαιξα εκεί».

Εσύ με ποια ομάδα είσαι; Είσαι Απόλλων; Είσαι Ανόρθωση; «Εγώ θα πω την πραγματικότητα, χωρίς να έχω να κρυφτώ από κανέναν, ούτε φοβάμαι να εκφραστώ. Από μικρός ήμουν ΑΠΟΕΛ. Λόγω του Μαντζουράκη δεν κατέληξα στον ΑΠΟΕΛ, που ήταν προπονητής τότε στον ΑΠΟΕΛ. Αν θυμάστε η προσφορά ήταν 25.000 λίρες και ο Απόλλων έδωσε 45.000 λίρες και ο ΑΠΟΠ με έδωσε στον Απόλλων. Αλλά, έντιμα σας λέω από μικρός ήμουν και είμαι ΑΠΟΕΛ άσχετα εάν έπαιξα για χρόνια σε Απόλλωνα και Ανόρθωση».

Το έχεις ξαναπεί αυτό; «Όχι, δεν το έχω ξαναπεί γιατί δεν ερωτήθηκα, δεν φοβάμαι να το πω».