Πρώτη φορά βασικός… και στην πόρτα εξόδου ο Κωστή!

Λίγες ώρες μετά την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός σε αγώνα της Λάρισας, πληροφορίες από την Ελλάδα αναφέρουν πως ο Ιωάννης Κωστή βρίσκεται στην πόρτα εξόδου!

Συγκεκριμένα, μετά την εντός έδρας ήττα με 3-0 από τον Άρη και την αναφορά του Αλέξη Κούγια πως «σήμερα κάποιοι παίκτες φόρεσαν για τελευταία φορά τη φανέλα της ΑΕΛ», το gazzetta.gr αναφέρει σε ρεπορτάζ του πως πρόκειται για τον συμπατριώτη μας μέσο καθώς και τους Τόρζε, Γκαζάλ.

Υπενθυμίζουμε πως ο Κωστή αγωνίζεται στη Λάρισα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ενώ μέχρι τη σημερινή πρώτη του εμφάνιση ως ενδεκαδάτος, είχε καταγράψει δύο συμμετοχές ως αλλαγή.

Το σχετικό ρεπορτάζ…

Η προ ολίγου ανακοίνωση/δήλωση του Αλέξη Κούγια εναντίον του ρέφερι Καραντώνη με αφορμή τα παράπονα που έχουν στην ΑΕΛ από τις αποφάσεις του στο ματς με τον Αρη, κατέληγε πως «κάποιοι ξένοι παίκτες, οι οποίοι μάλιστα σήμερα καλοπληρώθηκαν πριν τον αγώνα, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες, σήμερα φόρεσαν για τελευταία φορά τη δοξασμένη φανέλα της ΑΕΛ μας».

Αυτόματα προανήγγειλε αποχωρήσεις και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Γκάμπριελ Τόρζε, Αλί Γκαζάλ και Γιάννης Κωστή.

Οι δύο πρώτοι, Ρουμάνος μεσοεπιθετικός και Αιγύπτιος χαφ αντίστοιχα, αποκτήθηκαν πέρσι τον Ιανουάριο και φέτος μετρούν 8 και 4 συμμετοχές αντίστοιχα. Ο Κύπριος μέσος από την πλευρά του πήγε το καλοκαίρι στη Λάρισα με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό (3 εμφανίσεις).

Υπό αυτές τις συνθήκες και οι τρεις δείχνουν υπ’ ατμόν από τον κάμπο.