Προθεσμία που εκπνέει…

Εκπνέει η… προθεσμία που δόθηκε στον Τσάρλισον Μπένσοπ από τη διοίκηση της ΑΕΛ. Ο Αντρέας Σοφοκλέους και ο Ντούσαν Κέρκεζ ξεκαθάρισαν στον τέως επιθετικός του Απόλλωνα πως αποτελεί την πρώτη επιλογή για το κέντρο της επίθεσης των γαλαζοκιτρίνων, ωστόσο το αργότερο μέχρι αύριο, ο φορ από το Κουρασάο θα πρέπει να δώσει την τελική του απάντηση.

Η προετοιμασία της ΑΕΛ αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα με εργομετρικά και γνωριμία με τους νέους ποδοσφαιριστές, και ο Βόσνιος τεχνικός επιθυμεί να προχωρήσει τουλάχιστον στη μία προσθήκη επιθετικού, αφού θα ακολουθήσει και δεύτερη. Στα θετικά του Μπένσοπ είναι πως δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, ούτε στο κυπριακό πρωτάθλημα ούτε στη Λεμεσό.

Γνωρίζει και τα δύο πολύ καλά, παρουσιάζεται θετικός στο να παραμείνει κάτοικος Κύπρου, ωστόσο καλείται να αποφασίσει αν θα αποδεχτεί την πρόταση των γαλαζοκιτρίνων. Έριξε τις οικονομικές του απαιτήσεις, η ΑΕΛ του προσφέρει 150.000-160.000 ετησίως, αλλά θα πρέπει να βάλει ακόμη λίγο νερό στο κρασί του ώστε να ολοκληρωθεί το deal.

Οι ενδείξεις είναι θετικές, όμως μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Όσον αφορά τη δεύτερη προσθήκη επιθετικού, διέρρευσαν κάποια ονόματα, όμως ο Κέρκεζ θέλει να κλείσει ο πρώτος φορ και έπειτα θα ανοίξει τα χαρτιά του και για τον δεύτερο.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία, το τεχνικό επιτελείο θα αναμένει όλους τους ποδοσφαιριστές την ερχόμενη Δευτέρα για διαγνωστικά τεστ κορωνοϊού, εργομετρικά, γνωριμία και πρώτο… ζέσταμα. Μοναδικός απόντας θα είναι ο Μάνουελ Τόρες που προσβλήθηκε από κορωνοϊό και θα χάσει τις πρώτες μέρες, καθώς αναρρώνει στη χώρα του όπου βρισκόταν για ολιγοήμερες διακοπές.