Πρωταθλήτρια Β’ Κατηγορίας η ΕΝ Αγ. Βαρβάρας

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος ανδρών Β’ Κατηγορίας στη Χειροσφαίριση, η Ένωση Νέων Αγίας Βαρβάρας κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της, κερδίζοντας την Πέμπτη (22/4) εντός έδρας τον Α.Ο. Αραδίππου με 27-24 και ενώ έχανε στο ημίχρονο με 9-14. Έξι γκολ για τους νικητές ο Πούπας, από πέντε οι Σταύρου και Κυριάκου. Οκτώ γκολ έβαλε ο Κωνσταντίνος Χαραλάμπους για την ομάδα της Αραδίππου.

Ήταν η 11η νίκη σε 12 αγώνες για την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας που εξασφαλίζει και τυπικά το πρωτάθλημα και την άνοδο, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, καθώς έφτασε τους 23 βαθμούς. Η μοναδική απώλεια για την ΕΝΑΒ ήταν η εντός έδρας ισοπαλία 23-23 με τον Μαυρομμάτη στη 2η αγωνιστική.

Στη δεύτερη θέση ισοβαθμούν οι ομάδες του Αγίου Παύλου (Μαυρομμάτης και Απόλλων) με 16 βαθμούς, ενώ στους 15β είναι το ΘΟΪ Αυγόρου. Θα δώσουν μάχη στα τρία παιχνίδια που απομένουν για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο, αφού εκκρεμούν οι αγώνες ΘΟΪ – Απόλλων (25/4), ΘΟΪ – ΕΝ Αγ. Βαρβάρας (9/5), Απόλλων – Μαυρομμάτης (5/5) και ΘΟΪ – Μαυρομμάτης (16/5).