Πρωταθλήτρια με συντριπτικό ποσοστό η Ομόνοια!

Είναι έτσι κι αλλιώς στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ θεωρείται από τους πλείστους ουδέτερους η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο.

Στο γκάλοπ που διενήργησε το gipedo.politis.com.cy, εντούτοις, η Ομόνοια δεν αναδείχθηκε απλώς φαβορί για τον τίτλο, αλλά και με συντριπτικό ποσοστό, που δεν αντιπροσωπεύει τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση (+1).

Είναι ενδεικτικό το ότι στο ερώτημα «ποια ομάδα θεωρείτε φαβορί για τον τίτλο;»  περισσότεροι από τους μισούς που ψήφισαν (53%) θεωρούν το τριφύλλι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το τρόπαιο, με τη δεύτερη ΑΕΛ, από την άλλη, να συγκεντρώνει κάτι λιγότερο από το ένα τέταρτο των ψήφων (23%).

Από εκεί και πέρα, αν και χωρίζονται από τρεις βαθμούς, Απόλλωνας και Ανόρθωση πήραν το ίδιο ποσοστό (12%), με την «Κυρία», μάλιστα, παρότι υστερεί στη βαθμολογία, να έχει -έστω και λίγες (εννέα)- ψήφους περισσότερες.

Τα αποτελέσματα του γκάλοπ:

Ομόνοια: 53%
ΑΕΛ: 23%
Απόλλων: 12%
Aνόρθωση 12%

  • Μπορείτε να βρείτε τα γκάλοπ μας σε οποιαδήποτε σελίδα της ιστοσελίδας μας, είτε στα δεξιά (από υπολογιστές) είτε στο κάτω μέρος (από κινητά τηλέφωνα). «Τρέχει» ήδη το επόμενο γκάλοπ: «Ποιος θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του α’ γκρουπ;»