Πρωτάθλημα του… under με Απόλλωνα κορυφή και ΑΠΟΕΛ στον πυθμένα

«Οver ή under;» ένα από τα συνηθισμένα ερωτήματα που… βασανίζει τους παίκτες του στοιχήματος. Αν μιλάμε για το κυπριακό πρωτάθλημα οι πλείστες ομάδες, λογαριάζονται ως ομάδες του… under (δηλαδή κάτω από 2,5 γκολ).

Εξαίρεση αποτελούν τρεις ομάδες της Λεμεσού. Τα παιχνίδια των Απόλλωνα και ΑΕΛ παρουσιάζουν ξεκάθαρο over. Οι γαλάζιοι είναι πρωτοπόροι (σ.σ. όπως και στην κανονική βαθμολογία) σε αυτό τον ειδικό πίνακα με τον μέσο όρο τερμάτων στους αγώνες τους να φθάνει το 2.95. Ακολουθεί η ΑΕΛ με 2.75, ενώ τρίτη είναι η Καρμιώτισσα (2.60).

Σε 13 παιχνίδια των ΑΕΛ (20 παιχνίδια) και του Απόλλωνα (21 παιχνίδια) μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΑΕΛ είναι η μοναδική ομάδα που δεν συμμετείχε σε αγώνα που ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Από εκεί και πέρα, ακολουθούν Ανόρθωση κι Ολυμπιακός, ομάδες που ο μέσος όρος τους (2.43) πλησιάζει στο over!

Τα πιο σίγουρο… under παρουσιάζεται στα παιχνίδια των Ερμή και τον ΑΠΟΕΛ, που έχουν μέσο όρο δύο γκολ ανά παιχνίδι. Σε 14 παιχνίδια (σ.σ. από τα 21) της ομάδας της Αραδίππου μπήκαν λιγότερα από 2,5 τέρματα, ενώ στα 20 που έδωσε ο ΑΠΟΕΛ τα 13 ήταν under.

Περισσότερα under σημειώθηκαν, επίσης, στα παιχνίδια των Ομόνοια (2.19) και Πάφου (2.19).