«Πρωτάθλημα Γεώργιος Κούμας – Στο γραφείο του οι ορισμοί, τελειώνουν όσους δεν υπακούνε»

«Κτύπησε» ξανά ο Χριστόφορος Τορναρίτης μετά την προηγούμενη ανάρτησή του και αυτή τη φορά προχωρά σε σοβαρότατες καταγγελίες.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού αναφέρει πως οι διαιτητές δεν ορίζονται από τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας αλλά στο γραφείο του προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα, με «μιλημένους» παρατηρητές να κλείνουν τα μάτια και να βαθμολογούν με άριστα σφαγές ομάδων, ενώ αν ένας διαιτητής δεν… υπακούσει, τον «τελειώνουν».

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Καθώς τα σωματεία λοιμοκτονούν , καθώς παίζουμε ποδόσφαιρο στα χώματα πάνω στα μανιτάρια  υπάρχει  ένα «Φάντασμα» το οποίο στοιχίζει  – αμοίβεται € 20000 τον μήνα από τα σωματεία της ΚΟΠ τον οποίον πριν ονομάζανε  Λαγιέκ τώρα Μασιτς η κάπως έτσι τον οποίον και ονοματίζουν ως Πρόεδρο διαιτησίας ο οποίος υποτίθεται  διορίζει τους διαιτητές – παρατηρητές – VAR   ΚΤΛ…

Σας λέω υπεύθυνα πως οι διαιτητές ορίζονται στο γραφείο του Γεώργιου Κούμα !!

Τοποθετούνται παρατηρητές μιλημένοι οι οποίοι και κλείνοντας τα μάτια βαθμολογούν με άριστα τις σφαγές των ομάδων και συνηδήσεων μέσα στα γήπεδα.

Την επόμενη εβδομάδα οι διαιτητες που έκαναν την σφαγή διορίζονται σε περισσότερα παιγνίδια μια και πήρανε άριστα . Αν ένας διαιτητής δεν υπακούει πάει σπίτι του – των τελειώνουν !

Για παράδειγμα  θα αναφερθώ σε μια από τις 50 τουλάχιστο φετινές σφαγές που γνωρίζω και σας βάζω και βίτεο με τη φάση να την απολαύσουμε μαζί .  Εδώ Ο διαιτητής Βασίλης Δημητρίου γνωστός στην πιάτσα έδωσε πέναλτυ και κόκκινη του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ζαχαρίου ( με τα πράσινα στο βίτεο) σε ένα επιθετικό φάουλ. 

Στο VAR ο Γεώργος Νικολάου συμφώνησε με την απόφαση και ακολούθως ο παρατηρητής τους βαθμολόγησε με άριστα .

Στην συνέχεια αυτή η δυο διορίστηκαν να διαιτητεύσουν ατιμώρητοι την ίδια εβδομάδα από δυο παιγνίδια ο κάθε ένας . ( ως ηθικοί αμοιβή και δήλωση προστασίας από το κύκλωμα)

Ο ποδοσφαιριστή Ζαχαριου δεν έπαιξε στα δυο επόμενα παιγνίδια για αυτό το φάουλ που δέχτηκε και σήμερα μας ειδοποιήσανε από τα γραφεία τις ΚΟΠ πως ούτε αύριο με το Παραλιμνι δικαιούται  να παίξει – όπως και ο Σαρφο δεν δικαιούται  ?

3 Αγωνιστικές τιμωρία ο Ζαχαρίου για ένα «ΛΑΘΟΣ» της διαιτησίας αντι 2 που προνοεί ο κανονισμός  και 5 ο  Σαρφο αντι 4 που του βάλανε  σε ένα πρωτάθλημα που παίζεται μέσα στο γήπεδο .

Αυτές όπως και να σε βάζουν να παίζει κάθε 48 ώρες με το ρολόι , τα τηλεοπτικά σκάνδαλα , τα βολέματα και αλλά πολλά ειναι μερικά από όλα όσα συμβαίνουν στο Πρωτάθλημα Γεώργιος Κούμας.