Αποκάλυψη στο «Derby»: Πρόταση ΑΠΟΕΛ σε Ενσούε, βάζει «μπλόκο» με όρο ο Απόλλωνας!

«Βόμβα» τύπου… Εμιλιάνο Ενσούε επιχειρεί να πυροδοτήσει ο ΑΠΟΕΛ.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Derby» του ΠΟΛΙΤΗΣ 107.6 ο Πανίκος Χατζηλιασής, οι γαλαζοκίτρινοι κατέθεσαν πρόταση στον Αφρικανό πολυθεσίτη άσο -που διατηρεί συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τον Απόλλωνα- για επιστροφή του στην ομάδα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να έχει ισχύ η πρόταση του ΑΠΟΕΛ προς τον Ενσούε είναι ο 30χρονος να αποσύρει την προσφυγή του που εκκρεμεί στη FIFA.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ενσούε είχε προσφύγει στην παγκόσμια ομοσπονδία μετά τον μονομερή τερματισμό του συμβολαίου του από τον ΑΠΟΕΛ, έπειτα από πειθαρχικό παράπτωμα και συγκεκριμένα συμβάν με τον τότε προπονητή, Πάολο Τραμετζάνι.

Την ίδια ώρα, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Απόλλωνα, αφού η ομάδα της Λεμεσού περιμένει απάντηση σε πρόταση που του κατέθεσε για αναπροσαρμογή συμβολαίου, με μείωση απολαβών κατά 20%.

Ο Ενσούε δεν αποδέχεται την εν λόγω πρόταση, ενώ παράλληλα του έχει τονιστεί από τους κυανόλευκους πως, για να λυθεί η συνεργασία τους, θα πρέπει απαραιτήτως ο παίκτης να υπογράψει όρο που θα του απαγορεύει να πάρει μεταγραφή σε άλλη κυπριακή ομάδα, κάτι που επίσης δεν αποδέχεται ο άσος από την Ισημερινή Γουινέα.

«Οι εν λόγω πληροφορίες δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης» τόνισε ο Πανίκος Χατζηλιασής στην εκπομπή «Derby».