Πρόταση από Φενέρμπαχτσε για Σάλαϊ, το ποσό που πρόσφεραν οι Τούρκοι!

Η Φενέρμπαχτσε είναι η ομάδα που τελικά κατέθεσε πρόταση στην διοίκηση του Απόλλωνα για τον Ατίλα Σάλαϊ, όπως δημοσιοποιούν ΜΜΕ της Τουρκίας. Τις τελευταίες εβδομάδες τόσο η Γαλατασάραϊ όσο και η Φενέρ έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον Ούγγρο αμυντικός των κυανόλευκων, ωστόσο η δεύτερη είναι αυτή που το πήρε πιο… ζεστά και κατέθεσε σχετική πρόταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, gipedo.politis.com.cy, η προσφορά των Τούρκων έφτασε στα γραφεία του Απόλλωνα πριν το αποψινό παιχνίδι με την Ομόνοια. Ο Νίκος Κίρζης που χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση, κάθισε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Φενέρμπαχτσε και η συμφωνία έκλεισε κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για deal που αγγίζει τα 2.000.000 ευρώ, το οποίο αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους τους κυανόλευκους.

Για την ομάδα της Λεμεσού ο Σάλαϊ αποτελεί βαρύ περιουσιακό στοιχείο γι’ αυτό και δεν καιγόταν να τον παραχωρήσει μέχρι να βρεθεί συμφέρουσα για τον σύλλογο πρόταση. Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές, καθώς θα επισημοποιηθεί 100% η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.