Πρωταπριλιάτικο με Μαυρία στην Ελλάδα και υστερόγραφο «δεν φταίει αυτός…»

Πρωταγωνιστεί σε Πρωταπριλιάτικο ψέμα ελλαδικής ιστοσελίδας ο Χάρης Μαυρίας.

Συγκεκριμένα το sports3.gr δημοσίευσε κείμενο με τίτλο «Βλέπει Μαυρία ο Ολυμπιακός», στο οποίο αναφέρεται πως «μετά την εξαιρετική του εμφάνιση με τη Γεωργία κέρδισε πόντους στον Πειραιά» και ότι θεωρείται ιδανική λύση για τη δεξιά πτέρυγα των ερυθρολεύκων, οι οποίοι θα κάνουν «άμεσα κρούση στην Ομόνοια».

Παρότι είναι ξεκάθαρο το ειρωνικό ύφος, σε υστερόγραφο αναφέρεται πως «φυσικά το κείμενο δεν είναι καθόλου ειρωνικό για τον Μαυρία» και γίνεται λόγος για το ότι έχει να παίξει στο πρωτάθλημά μας από τον Νοέμβριο.

Αναλυτικά το… πρωταπριλιάτικο με τον Μαυρία:

Η εξαιρετική εμφάνιση του Χάρη Μαυρία στον αγώνα της Εθνικής με την Γεωργία δεν πέρασε απαρατήρητη στο μεγάλο λιμάνι. Ο παίκτης της Ομόνοιας αγωνίστηκε με εξαιρετική επιτυχία- για τους φιλοξενούμενους- ως δεξιός μπακ μετά την αποχώρηση του Μπακάκη, κερδίζοντας πολλούς πόντους στον Πειραιά.

Ο Μαυρίας- που μπορεί να παίξει άνετα και ως εξτρέμ- θεωρείται μία ιδανική λύση για την δεξιά πτέρυγα των πρωταθλητών. Λαλά και Ντρέγκερ θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι, ενώ ο Ανδρούτσος δεν πείθει ούτε τον ομοσπονδιακό τεχνικό που προτιμά τον Μπακάκη και τον ποδοσφαιριστή της κυπριακής ομάδας.

Αναμένεται άμεση κρούση στην Ομόνοια για να προχωρήσει η μεταγραφή.

*Καλό μήνα να έχουμε και φυσικά το κείμενο δεν είναι καθόλου ειρωνικό για τον Μαυρία. Το παλικάρι τόσο μπορούσε να παίξει, έχοντας χάσει τη θέση του από τον Νοέμβριο στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Δεν φταίει αυτός που δεν επιλέγεται κάποιος Ανδρούτσος που έχει πρόσφατες παραστάσεις και αγωνιστικό ρυθμό από Emirates ή κάποιος Κώτσιρας που παίζει εξαιρετικά σε ομάδα των playoffs.