Πρόστιμο σε δύο στην Μπορούσια Ντόρτμουντ

Πρόστιμο, το ύψος του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, κλήθηκαν να πληρώσουν την Παρασκευή (05/06) στη γερμανική Λίγκα (DFL) οι δύο νεαροί σταρ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο και Μανουέλ Ακανζί.

Αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, συνελήφθησαν σε κομμωτήριο δίχως να φορούν προστατευτικές μάσκες. Η Λίγκα τόνισε πως οι δύο παίκτες της Ντόρτμουντ, παραβίασαν τις υγειονομικές οδηγίες που ακολουθούν τα κλαμπ της Bundesliga και οι ποδοσφαιριστές, μετά τη επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης στις 16 Μαΐου, έπειτα από το δίμηνο lockdown λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Συνολικά έξι ποδοσφαιριστές της Ντόρτμουντ επισκέφθηκαν το συγκεκριμένο κομμωτήριο για να κόψουν τα μαλλιά τους, με τον κωμμωτή να τους ζητάει να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του.

«Είναι ξεκάθαρο πως και οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές έχουν την ανάγκη να κόψουν τα μαλλιά τους. Αλλά κι αυτό θα πρέπει να γίνεται σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τους υγειονομικούς κανόνες», ανέφερε στην τοποθέτησή της η DFL και συμπλήρωσε πως «τα πρόστιμα δεν αφορούν το κλαμπ, το οποίο δεν έχει ευθύνη για ότι συνέβη».