Προσθήκες με μεταπωλητική αξία στην Πάφο FC

Στην Πάφος FC οι διεργασίες για τη νέα σεζόν συνεχίζονται, με τη διοίκηση και τον προπονητή να τρέχουν όλα τα θέματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Γ», οι γαλάζιοι θα προχωρήσουν σε αρκετές ανανεώσεις συμβολαίων, ενώ οι προσθήκες υπολογίζονται κοντά στις δέκα.

Η φιλοσοφία των μεταγραφών αλλάζει άρδην, διότι στη λίστα βρίσκονται παίκτες οι οποίοι θα έχουν μεταπωλητική αξία, άρα οι… μπαρουτοκαπνισμένοι που θα φτάσουν στην πόλη θα είναι σαφώς λιγότεροι σε σχέση με τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που άφησε θετικές εντυπώσεις τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είναι ο Βα. Ο Ανγκολέζος δεσμεύεται μέχρι το 2022 με συμβόλαιο στους Παφίτες, οι οποίοι ενημερώνονται για τις προθέσεις των υποψήφιων μνηστήρων, δύσκολα όμως θα τον παραχωρήσουν διότι υπολογίζουν στις ικανότητές του.

Η πρόταση που θα φτάσει στα γραφεία της ομάδας πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις. Σε μια άλλη εξέλιξη, υπάρχει πρόθεση παραμονής από τον Ζντένεκ Φόλμπρεχτ που αναμένει κίνηση από την άλλη πλευρά, δίχως να είναι κάτι σίγουρο όσον αφορά το μέλλον του.