Προσγείωση… με κρότο

Η Ομόνοια όχι απλώς προσγειώθηκε ανώμαλα, αλλά προσέκρουσε στο έδαφος με κρότο.

Δεν είναι μόνο το ότι ηττήθηκε από τη νεοφώτιστη ΠΑΕΕΚ. Είναι και το ότι προερχόταν από δύο παιχνίδια με τα οποία είχε επαναφέρει την ελπίδα στον κόσμο της και συγκεκριμένα τη νίκη επί του Απόλλωνα και την καλή εμφάνιση με τη Βασιλεία στην Ελβετία.

Οι Ομονοιάτες ήταν αισιόδοξοι -μετά την ενθαρρυντική εικόνα- ότι η ομάδα τους βρίσκει τα πατήματά της κι όσο κι αν λέμε συνεχώς για την ανταγωνιστικότητα του φετινού πρωταθλήματος και για το ότι δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες, ο αντίπαλος θεωρούνταν ιδανικός για τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Τελικά, η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ όχι μόνο δεν έδωσε συνέχεια στη βελτίωση, αλλά έκανε και μεγάλο πισωγύρισμα με μια κακή εμφάνιση, που δεν θα περίμεναν ούτε οι… απαισιόδοξοι φίλαθλοί της. Ξεκίνησε καλά αλλά μετά… έσβησε και το ότι στο β’ μέρος, όντας πίσω στο σκορ, δεν έφτιαξε περισσότερες από μια-δυο καλές φάσεις, τα λέει όλα.

Όπως είπε κι ο Ανδρέας Δημητρίου είναι θετικό το ότι ακολουθεί σε μόλις τέσσερις μέρες το ντέρμπι με την Ανόρθωση που της δίνει τη δυνατότητα να αντιδράσει άμεσα όμως απ΄ την άλλη τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ χειρότερα εάν παρουσιάσει ανάλογο πρόσωπο.