«Προσφέρουμε στον Βλάχοβιτς περισσότερα από όσα δίναμε στον Μπατιστούτα και στον Ρουί Κόστα!»

Ενοχλημένος με τη στάση του Ντούσαν Βλάχοβιτς παραδέχθηκε ότι είναι ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, τονίζοντας ότι προσφέρει στον παίκτη 40 εκατ. ευρώ για τα επόμενα πέντε χρόνια!

Το γεγονός ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Ντούσαν Βλάχοβιτς, αλλά και ότι ο ίδιος είναι εκνευρισμένος με τη στάση του ποδοσφαιριστή επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Φιορεντίνα.

Ο Ρόκο Κομίσο τόνισε ότι η προσφορά που έχει γίνει προς τον παίκτη προβλέπει συνολικές αποδοχές 40 εκατ. ευρώ για τα επόμενα πέντε χρόνια και θα είναι το ακριβότερο συμβόλαιο ΄που έχει υπογράψει ποτέ παίκτης Φιορεντίνα.

«Δουλεύουμε για την ανανέωση του συμβολαίου του εδώ και μήνες. Μερικές μέρες είναι πιο θετικές από άλλες. Μιλάω με τον Ντούσαν και λέει ότι επικεντρώνεται μόνο στο γήπεδο και πρέπει να μιλήσω με τους ατζέντηδες του, μετά μιλάω με τους ατζέντηδες του και λένε ότι πρέπει να μιλήσω με τον παίκτη.

Ο ατζέντης του πρέπει να έρθει στη Φλωρεντία, είναι αυτός που κάνει τις διαπραγματεύσεις. Αυτό που θα πω είναι, ότι αυτός θα ήταν ο υψηλότερος μισθός που δόθηκε ποτέ σε παίκτη της Φιορεντίνα. Μεγαλύτερος από αυτούς σε Μπατιστούτα και Ρουί Κόστα.

Του προσφέρουμε πενταετές συμβόλαιο αξίας 40 εκατ. ευρώ. Πρέπει να δουλεύω έναν ολόκληρο χρόνο για να κερδίσω αυτά που εκείνος θα βγάλει σε δυο-τρεις μέρες. Δεν ξέρω πώς έφτασε το ποδόσφαιρο σε αυτό το σημείο. Ειλικρινά έχει αρχίσει και γίνεται εκνευριστικό όλο αυτό».