Προσέφερε 100 εκατ. ευρώ για τον Μαρκίνιος το καλοκαίρι η Tσέλσι

Πρόταση - μαμούθ ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ φέρεται πως ετοίμαζε η Τσέλσι για την απόκτηση του Μαρκίνιος, όμως η Παρί δεν δέχθηκε να μπει καν σε διαπραγματεύσεις...

Η Τσέλσι είχε ρευστό στα ταμεία το φετινό καλοκαίρι και πέρα από την απόκτηση ενός επιθετικού ήταν πρόθυμη να διαθέσει και ένα πολύ σημαντικό ποσό και για την ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Πρώτος στόχος μάλιστα στη λίστα φέρεται να ήταν ο Μαρκίνιος με το γαλλικό «RMC» να αποκαλύπτει πως οι Μπλε είχαν ετοιμάσει πρόταση – μαμούθ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, η οποία άγγιζε τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Παρόλα αυτά η Παρί Σεν Ζερμέν δεν δέχθηκε καν να ακούσει την προσφορά των Λονδρέζων, καθώς η διοίκηση είχε πάρει από την αρχή του καλοκαιριού την απόφαση πως ο Μαρκίνιος θα παρέμενε αρχηγός και αναπόσπαστο κομμάτι στου συλλόγου για τη φετινή σεζόν.

Από την πλευρά του ο έμπειρος στόπερ προτιμούσε να παραμείνει στο Παρίσι και σε συνδυασμό με την άρνηση των Γάλλων για διαπραγμάτευση, η Τσέλσι αποδέχθηκε γρήγορα την ήττα και αναγκάστηκε να στραφεί σε άλλες εναλλακτικές.