Προς ανατροπή και ντιλ ΑΠΟΕΛ και Σιβού;

Ανατροπή φαίνεται να προκύπτει στον ΑΠΟΕΛ σε ό,τι αφορά την περίπτωση Αμπντουλαχί Σιβού, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η σημαντική διαφορά που υπήρχε στο οικονομικό φαίνεται να γεφυρώνεται.

Ο Νιγηριανός αμυντικός χαφ που πέρασε επιτυχώς από την Ανόρθωση και την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην τουρκική Μπούρσασπορ, βρέθηκε στο στόχαστρο του Μαρίνου Ουζουνίδη, όμως στις επαφές που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα ζήτησε περισσότερα απ’ όσα μπορούν να διαθέσουν οι γαλαζοκίτρινοι, με αποτέλεσμα να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.

«Μας ενδιέφερε αλλά πλέον δεν μας απασχολεί», ήταν εξάλλου το σημερινό σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριου Πετεβίνου, σε σχέση με τον Σιβού.

Παρ’ όλα αυτά, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως όχι μόνο έγιναν νέες επαφές, αλλά σε αυτές διαφάνηκε κιόλας να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία, αφού η απόσταση που χώριζε τις δύο πλευρές στο οικονομικό έχει σμικρυνθεί κατά πολύ.

Πλέον ΑΠΟΕΛ και Σιβού δείχνουν να είναι κοντά σε συμφωνία και τα αμέσως επόμενα 24ωρα θα είναι καθοριστικά για την ολοκλήρωση ή όχι της μεταγραφής.

O 27χρονος άσος, που δύναται να αγωνιστεί με ευχέρεια και στο δεξί άκρο της άμυνας, κατέγραψε τις τελευταίες δύο σεζόν 60 συμμετοχές και πέντε γκολ με την Μπούρσασπορ, ενώ είναι 27 φορές (και εν ενεργεία) διεθνής με την εθνική Νιγηρίας, γνωρίζοντας άριστα τον Φράνσις Ουζόχο, με τον οποίον ενδέχεται να γίνει συμπαίκτης και σε συλλογικό επίπεδο.

  • Yπενθυμίζουμε πως ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ανάσα από τη μεταγραφή του 29χρονου Κογκολέζου εξτρέμ Ντιμερσί Εντονγκαλά.