Πρόωρο τέλος στο Κύπελλο Βόλεϊ Γυναικών!

Τερματίζεται πρόωρα η σεζόν στην πετόσφαιρα γυναικών.

Η ΚΟΠΕ ενημέρωσε την Ανόρθωση (πέρασε στον τελικό κυπέλλου), τον Απόλλωνα και την ΑΕΛ (διεκδικούσαν θέση στον τελικό) πως από τη στιγμή που η FIVB δεν απάντησε στο αίτημα για επέκταση της περιόδου, η διοργάνωση διακόπτεται οριστικά.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠΕ…

H διεξαγωγή του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών ακυρώνεται για τη σεζόν 2020-2021. Η ΚΟΠΕ δεν έλαβε μέχρι την Τετάρτη 12 Μαϊου 2021 απάντηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης FIVB για επέκταση της σεζόν μέχρι τις 14 Μαϊου 2021.

Ως εκ τούτου υλοποιείται η απόφαση που ελήφθη εκτάκτως την περασμένη Παρασκευή από το Δ.Σ. ΚΟΠΕ ότι Αν η FIVB δεν εγκρίνει την επέκταση της αγωνιστικής περιόδου ο φετινός θεσμός του Κυπέλλου Γυναικών ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας τερματίζεται.

Χαρακτηριστικά, η ΚΟΠΕ  με επιστολή της προς τα σωματεία Ανόρθωσις (προκρίθηκε στον Τελικό), Property Gallery Απόλλων και Riobo Markets ΑΕΛ ενημέρωσε ότι «δυστυχώς η FIVB δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για παράταση της σεζόν μέχρι τις 14 Μαϊου 2021. Ως εκ τούτου η ΚΟΠΕ με λύπη ανακοινώνει τη διακοπή της φετινής διοργάνωσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Γυναικών».