«Προκλητικός ο ορισμός αυτών των τριών διαιτητών. Στείλτε τους τα τάρταρα τώρα που είναι νωρίς»

Ενοχλημένοι παρουσιάζονται οι φίλαθλοι του Απόλλωνα για την διαιτητική ομάδα που ορίστηκε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Συ.Φι Δυτικά Προάστια εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τοποθετούνται, ενώ παράλληλα ζητούν νίκη επί των γαλαζοκιτρίνων.

Αναλυτικά:

Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 βρίσκει πολύ προκλητικό των ορισμό του διαιτητή Λούκα Σωτηρίου, του Βασίλη Δημητρίου ως υπεύθυνο VAR, οπως και του Χρήστου Νικολαϊδη στην θέση του παρατηρητή, στο παιχνίδι της ομάδας μας με τα κ****** της Λευκωσίας την ερχόμενη Κυριακή.

Μιλάτε συνεχώς για πάταξη της διαφθοράς και για κάθαρση του ποδοσφαίρου, αλλά με τις αποφάσεις σας και την αδιαφορία σας, δεν βοηθάτε καθόλου να αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί, ούτε να σβηστεί η προκατάληψη από τους φιλάθλους.

Ως προστάτης της Μεγάλης ιδέας του Απόλλωνα Λεμεσού απαιτούμε μια δίκαιη προς όλους διαιτησία.

Δεν ξεχνάμε πόσες φορές η ομάδα μας αδικήθηκε παράφορα, λόγω καταστρατήγησης των κανονισμών από τους προαναφερόμενους, ειδικά όταν αγωνιζόμαστε με τους συγκεκριμένους…

Στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε την ομάδα μας ανυπεράσπιστη. Αποδείξετε επιτέλους στους οπαδούς ότι είστε αδέκαστοι και αμερόληπτοι.

Υ.Γ Στείλτε τους τα τάρταρα τώρα που είναι νωρίς, από το πρώτο λεπτό ένταση μέχρι τελικής πτώσεως, ματώστε τις φανέλες για να πάρετε τη νίκη.

Υ.Γ Το νου σου ψηλέ δεν είναι καιρός για νέες περιπέτειες

Υ.Γ Το πάρτι θα ξεκινήσει από νωρίς, οι εγγραφές μελών θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου