«Είναι σαν τη Φέγενορντ η Ομόνοια – Ακόμη και τώρα θα είναι μεγάλη έκπληξη»

Στο ολλανδικό FOX Sports ενόψει του αποψινού (22:00) αγώνα της Ομόνοιας με την PSV μίλησε ο πρώην παίκτης των πρασίνων, Χέντβιγκες Μαδούρο.

Ο Ολλανδός μέσος συνέκρινε το τριφύλλι με τη Φέγενορντ όσον αφορά το μέγεθός τους στο πρωτάθλημά τους αναφέροντας πως θεωρεί τον ΑΠΟΕΛ Άγιαξ της Κύπρου, μίλησε για το δέσιμο των Ομονοιατών με την ομάδα τους, ενώ ανέφερε πως παρότι είναι σκληρή ομάδα, θεωρεί πως ακόμη και αυτή η ελλιπής Αϊντχόφεν θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν έχανε από το τριφύλλι.

Aναλυτικά όσα είπε:

«Φυσικά είναι μια άγνωστη ομάδα στο ολλανδικό κοινό. Αλλά για εμένα πολύ καλή. Δεν είναι πολλά γνωστά για την Κύπρο έτσι υπάρχει υποτίμηση. Η PSV πρέπει να το προσέξει αυτό ειδικά με αυτήν την ‘κτυπημένη’ αποστολή.

Πάντα θα λέω τον ΑΠΟΕΛ Άγιαξ της Κύπρου και θα συγκρίνω την Ομόνοια με τη Φέγενορντ. Είναι ο σύλλογος του λαού. Εκεί δίνουν χωρίς να το σκεφτούν τον μισθό μιας εβδομάδας για να πάρουν εισιτήριο. Ως παίκτης πάντα ένιωθα τη συναισθηματική πίεση των οπαδών. Αν κερδίσεις, είσαι Θεός. Αν χάσεις, τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτό. Άνθρωποι θα ξεσπάσουν σε δάκρυα αν δεν κερδίσεις. Το γεγονός ότι αυτοί οι πολλοί φίλαθλοι δεν μπορούν τώρα να είναι στο γήπεδο, θα είναι πλεονέκτημα για την PSV.

Είναι σκληρή ομάδα. Αλλά στην Ολλανδία, η Ομόνοια θα ήταν στο μέσο του πίνακα. Όχι ψηλότερα. Ακόμη και με αυτή η σύνθεση, η PSV θα πρέπει να μπορέσει να κερδίσει απέναντι στους Κύπριους. Ακόμη και τώρα πιστεύω πως θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν κέρδιζε η Ομόνοια την PSV».