Προφανώς και δεν είναι μάγος ο ΜακΚάρθι, αλλά ο ΑΠΟΕΛ χειροτερεύει…

Έκδηλη ήταν η απογοήτευση στο πρόσωπο του Νεκτάριου Πετεβίνου κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στο συνδρομητικό κανάλι της Cablenet μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 0-1. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκίτρινων δεν μάσησε τα λόγια του και έκανε λόγο για πισωγύρισμα.

«Τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις που είχαμε δείχναμε να έχουμε εμπεδώσει καλύτερα ένα τρόπο παιχνιδιού. Σήμερα κάναμε ένα πολύ μεγάλο πισωγύρισμα», ήταν το σχετικό του σχόλιο. Την ίδια ώρα δεν έμεινε εκεί και συνέχισε υπογραμμίζοντας πως ο Μικ ΜακΚάρθι δεν είναι μάγος για να αλλάξει άμεσα τα πάντα και την κακή εικόνα του ΑΠΟΕΛ. Παράλληλα δεν κρύφτηκε και είπε πως αυτός ο ΑΠΟΕΛ που βλέπουμε σήμερα δεν μπορεί να πάει μακριά.

«O κ. Μακάρθι δεν είναι μάγος που ήρθε να αλλάξει τα πάντα και να δούμε ένα εντελώς διαφορετικό ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα έδειξε να έχει προβλήματα στην παραγωγή ευκαιριών και στο σκοράρισμα. Το δούλεψε ο κ. Μακάρθι και αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω, αλλά αυτό που ισχύει είναι ότι βλέπουμε στο γήπεδο. Αυτός ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να πάει μακριά. Αν θα δούμε άλλο ΑΠΟΕΛ σε 2-3 εβδομάδες δεν το γνωρίζω», είπε μεταξύ άλλων ο Πετεβίνος.

Θα συμφωνήσω με σχεδόν όλα όσα είπε ο συνάδελφος ωστόσο θα σταθώ στην βελτίωση που δεν είδαμε από τον ΑΠΟΕΛ. Ο ΜακΚάρθι είχε δύο εβδομάδες για να παρουσιάσει τουλάχιστον μία ομάδα πιο βελτιωμένη που να ήξερε τι ψάχνει στο γήπεδο. Αλλά τίποτα δεν έγινε. Η εικόνα της ομάδας ήταν η ίδια ακόμη και χειρότερη από την εικόνα με τον Εθνικό Άχνας (0-0) και αυτή τη στιγμή δεν δείχνει να υπάρχει… φως στο τούνελ.

Ολοκληρό το πρώτο ημίχρονο είχε να επιδείξει μόνο ένα σουτ του Ενσούε εντός στόχου (έδιωξε ο Μιχαήλ) και στο δεύτερο, εκεί που έπρεπε να βάλει στα… σχοινιά τον Ολυμπιακό απείλησε την εστία των μαυροπράσινων μόλις μια φορά και αυτό από στημένο (κεφαλιά του Νουχίου κατέληξε στην αγκαλιά του Νεοφύτου).

Προφανώς και δεν είναι «μάγος» ο Μικ ΜακΚάρθι, ωστόσο μία βελτίωση μετά από δύο εβδομάδες εντατικών προπονήσεων ή τουλάχιστον κάποιες τελικές φάσεις περισσότερες ή έστω ένα γκολ θα μπορούσαμε να δούμε από την ομάδα του…