Προετοιμασία και… ψάξιμο!

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις της ΑΕΛ στο Πελένδρι, προτού μεταβεί στην Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Ντούσαν Κέρκεζ βλέπει την ομάδα του να «γεμίζει» σιγά-σιγά, αφού ένας-ένας οι ποδοσφαιριστές ενσωματώνονται στις προπονήσεις. Οι τελευταίοι που έχουν ενσωματωθεί είναι ο Μάζουρεκ που αποτελεί ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΛ, καθώς και ο Τόρες ο οποίος το προηγούμενο διάστημα νόσησε με κορωνοϊό και αφού το ξεπέρασε ήρθε στην Κύπρο και άρχισε προπονήσεις.

Την ίδια ώρα με την προετοιμασία, ο Βόσνιος τεχνικός και οι συνεργάτες του ψάχνουν στην αγορά για να βρουν τους δύο ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα συμπληρωθεί το ρόστερ της ΑΕΛ. Ουσιαστικά ο Κέρκεζ ψάχνει για έναν ακραίο επιθετικό κι έναν επιθετικό κορυφής. Δεν θα βιαστεί, αφού, αφενός τις περισσότερες εκκρεμότητες τις έχει κλείσει και αφετέρου υπάρχει ακόμα μπόλικος δρόμος μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει κι άλλη ανάγκη.

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί οι Ριστέφσκι, Σωτηρίου, Μαζάν, Μάζουρεκ, Ρέινολντς, Μανέ, Εβόρα και Τσέποβιτς.

Προηγούμενο άρθροΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 24/6/2021
Επόμενο άρθροΤους βλέπει και αποφασίζει!
Ήθελε να γίνει γυμνάστρια αλλά στην πορεία κατέληξε στο… αθλητικό ρεπορτάζ! Το 2010 εισέβαλε σε έναν καθ’ όλα ανδροκρατούμενο χώρο, με μοναδικό στόχο να διαπρέψει. Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Super Sport FM 104 (ραδιόφωνο-εφημερίδα) και ακολούθως το 2012 πήρε μεταγραφή στο γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης. Η συνέχεια τη βρήκε να δοκιμάζει την τύχη της στην τηλεόραση (CySports και Plus), ενώ το 2017 κατέληξε και πάλι στο ραδιόφωνο, εργαζόμενη στον Active. Έπειτα από δύο χρόνια αποφασίζει να ενταχθεί στην οικογένεια του ΠΟΛΙΤΗ, ενώ ταυτόχρονα ανήκει και στο ρόστερ της Cytavision, ως ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου. Επίσης, έχει κάνει διάφορες παρουσιάσεις αθλητικών γεγονότων. Στο βιογραφικό της από το 2015 μπήκε και η μητρότητα, έτσι τον ελεύθερο της χρόνο προσπαθεί να τον αξιοποιεί όσο το δυνατόν καλύτερα μαζί με την κόρη της.