Πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ κι επίσημα ο Γεωργιάδης: «Το 2013 άφησα ανεκπλήρωτο ένα όνειρο»

Επίσημη μορφή πήρε η διοικητική αναδιοργάνωση της ΠΑΕΕΚ, η οποία ανακοίνωσε την επιστροφή του Κλεάνθη Γεωργιάδη στην προεδρία της εταιρείας.

Η προσφυγική ομάδα ενημέρωσε παράλληλα για τις υπόλοιπες προσθήκες στο δ.σ.  ενώ παραθέτει την πρώτη δήλωση του πρώην προέδρου του ΚΟΑ μετά την επιστροφή του στην ομάδα της Κερύνειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕΕΚ:

Η εταιρεία ΠΑΕΕΚ Ποδόσφαιρο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Κλέανθη Γεωργιάδη, στην προεδρία της Εταιρείας.

Το ΔΣ ενισχύεται ακόμα περισσότερο με την προσθήκη του Δήμο Γεωργιάδη και του Λεωνίδα Χατζηνικολάου οι οποίοι αναλαμβάνουν τις θέσεις του Διευθυντή και Αρχηγού Ποδοσφαιρικού τμήματος αντιστοίχως. Ο Μάριος Βλάχος παραμένει πρόεδρος του Σωματείου και Αντιπρόεδρος της Εταιρείας ενώ στο Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίζει και ο Μισιέλ Μαλτέζος. Σύντομα αναμένεται περεταίρω διοικητική ενίσχυση.

Στην πρώτη του δήλωση ο Κλέανθης Γεωργιάδης αναφέρει ότι «αποχωρώντας το 2013 για να υπηρετήσω τον αθλητισμό από τον ΚΟΑ, έμεινε ανεκπλήρωτο ένα όνειρο. Ο Μάριος Βλάχος κράτησε το λάβαρο ψηλά και τώρα επιστρέφουμε για να διεκδικηθεί αυτό που «Η ΠΑΕΕΚ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Η ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ». Το επόμενο βήμα θα στηριχθεί στην αναδιοργάνωση της λειτουργίας της ποδοσφαιρικής ομάδας με επαγγελματική δομή με μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Το παλαιό συναντά το νέο για να γίνει κάτι πραγματικά όμορφο».