Πρόεδρος απέλυσε τον προπονητή και ανέλαβε ο ίδιος!

Να πάρει την κατάσταση στα χέρια του αποφάσισε ο πρόεδρος της Βιτόρια Σερνάτσε, ο οποίος απέλυσε τον προπονητή της ομάδας και ανέλαβε ο ίδιος τη θέση του.

Σε μια αλλαγή προκειμένου να «ξυπνήσει» την ομάδα του, προέβη ο πρόεδρος της Βιτόρια Σερνάτσε Αντόνιο Ζοακίμ.

Ο ισχυρός άντρας της πορτογαλικής ομάδας, που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της χώρας βρισκόταν στην όγδοη θέση της βαθμολογίας έχοντας ένα σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα. Ωστόσο ο ίδιος έκρινε ότι χρειαζόταν να γίνει μια αλλαγή στον πάγκο της, αλλά και μια στροφή καριέρας για τον ίδιο.

Για τον λόγο αυτό, ο ίδιος αποφάσισε να προχωρήσει στην απόλυση, του μέχρι πρότινος τεχνικού της ομάδας Μανουέλ Μοντέιρο και να αναλάβει ο ίδιος τη θέση του. «Αποφάσισα να αναλάβω εγώ, γιατί είμαι ο άνθρωπος που ξέρει την ομάδα καλύτερα από τον καθέναν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος…

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά, που ο εν λόγω πρόεδρος απασχολεί με αρνητικό τρόπο τα ΜΜΕ της χώρας. Ο Ρικάρντο Νασιμέντο, ο οποίος είχε αποχωρήσει στις αρχές της σεζόν από τον πάγκο της Βοτόρια Σερνάτσε κατηγόρησε τον Αντόνιο Ζοακίμ, για ρατσιστική συμπεριφορά, σε βάρος του Βραζιλιάνου συνεργάτη του αλλά και ορισμένων παικτών της ομάδας.

«Μας κατηγορούσε πως έχουμε μόνο μαύρους στην ομάδα και έλεγε πως κάποιοι από αυτούς είναι σκ@@@!» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Νασιμέντο, με τον ίδιο να προσθέτει ότι οι συνθήκες εργασίας στην ομάδα ήταν άθλιες, καθώς η διοίκηση άφηνε τους παίκτες «απλήρωτους και πεινασμένους».