Πρόδρομος: «Αυτό να το δουν κάποιοι άλλοι…» – Τι είπε για Τάμαρι

Δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet παραχώρησε πριν από τον κομβικό αγώνα με τη Σλόβαν Λίμπερετς στην Τσεχία ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης.

Ο ισχυρός άνδρας των γαλαζοκιτρίνων σχολιάζοντας πως αν η ομάδα καταφέρει του να μπει στους ομίλους θα είναι η ένατη φορά, ανέφερε πως «αυτό πρέπει να το δουν κάποιοι άλλοι», ενώ μίλησε για τις ιδιαίτερες φετινές συνθήκες καθώς και την οικονομική σημασία της πρόκρισης.

Παράλληλα ο Πετρίδης κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες για τον Μούσα Αλ Τάμαρι, τονίζοντας αφενός πως αυτή τη στιγμή σκέφτονται μόνο τον αγώνα κι αφετέρου πως θα δουν πώς θα πράξουν στις επόμενες μέρες αφότου προκύψει πρόταση.

Για τον αγώνα και την προσπάθεια για είσοδο στους ομίλους: «Είναι για ένατη φορά, αυτό πρέπει να το δουν κάποιοι άλλοι… Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε από πλευράς αγωνιστικής. Ένα καλο πειθαρχημένο ΑΠΟΕΛ δεν νομίζω… θα παλέψει στα ίσα αυτή την αντίπαλο. Εύχομαι για ένατη φορά να παρουσιαστούμε στους ευρωπαϊκούς ομίλους. Είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαιρικό, πάντοτε είναι όλα τα αποτελέσματα πιθανά. Το θέμα είναι εμείς να παρουσιαστούμε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε. Εύχομαι κι από ό,τι βλέπω είμαστε έτοιμοι».

Για τις ιδιαίτερες συνθήκες και την απουσία κόσμου: «Είναι κάτω από πολύ πρωτόγνωρες συνθήκες που αγωνίζονται όλες οι ομάδες αλλά κι εμείς, το ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν είναι ποδόσφαιρο, όμως η ζωή συνεχίζεται, πρέπει να συνηθίσουμε τις συνθήκες, ελπίζω σύντομα να ξεπεραστούν και να ανταποκριθούν κι αυτοί που αγωνίζονται στο γήπεδο, αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για την οικονομική σημασία ενδεχόμενης πρόκρισης: «Οπωσδήποτε, αλίμονο να μην είναι μια οικονομική ένεση σημαντικότατη για τη χρονιά που θα διανύσουμε. Δεν είναι τα ίδια λεφτά με το Champions League όμως είναι κι αυτά αρκετά για να μπορέσουμε να είμαστε αξιόπιστοι κι αξιόχρεοι σε ό,τι αφορά τις υποχρεώσεις μας στους παίκτες μας και τις άλλες».

Για τον Τάμαρι κι αν αυτό θα ‘ναι το τελευταίο του παιχνίδι: «Έχει κουράσει αυτό το θέμα. Ο,τιδήποτε είναι ανοιχτό μέχρι 5 Οκτωβρίου που λήγει στις άλλες χώρες η μεταγραφική περίοδος. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο το ενεντηντάλεπτο αυτό. Από αύριο έχουμε πέντε μέρες μεταγραφικές – για τις άλλες χώρες. Αν υπάρξει πρόταση με τα δεδομένα αυτής της στιγμής… πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε ό,τι αποφασίσουμε να κάνουμε».