«Προχώρησε σε μονομερή διακοπή συμβολαίου ο Σίλβα και δεν ήρθε Κύπρο»

Ανοικτό κεφάλαιο παραμένει αυτό του Λεάντρο Σίλβα στην ΑΕΛ. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που παραχωρήθηκε δανεικός την περσινή περίοδο αλλά διατηρεί συμβόλαιο με τους γαλαζοκίτρινους μέχρι το 2023, φαίνεται πως προχώρησε σε μονομερή διακοπή συμβολαίου, όπως προκύπτει από το δημοσίευμα της ιστοσελίδας A’ Bola.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Σίλβα προπονείται με την Πόρτo μέχρι να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι ομάδα της Πορτογαλίας. Όσον αφορά στην ΑΕΛ, δεν έχει προκύψει καμία αντίδραση, η οποία όμως αναμένεται στο προσεχές διάστημα. Ο Πορτογάλος μέσος δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Κέρκεζ, ωστόσο όφειλε να επιστρέψει στην Κύπρο ώστε να βρει λύση κοινή συναίνεση.

Τέλος, όσον αφορά στον Ντανίλο, φαίνεται πως προκύπτει… λήξη συναγερμού. Ο ίδιος εξέφρασε την σκέψη του να αποχωρήσει ώστε να επιστρέψει στην Βραζιλία και στην οικογένεια του, ωστόσο προπονείται κανονικά με την ΑΕΛ αφού δεν έχει φτάσει πρόταση που να ικανοποιεί την διοίκηση ώστε να τον παραχωρήσει.

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο Ντανίλο θα συνεχίσει στους γαλαζοκίτρινους και θα… τιμήσει το συμβόλαιο που διατηρεί με την ομάδα της Λεμεσού. Εξάλλου, αποτελεί βασικό γρανάζι για τον Κέρκεζ.

Παραμένει συμπαίκτης!

Ανανεώθηκε η συνεργασία με την εταιρεία Hadjiyiannis Construction, Colour, Renovation, η οποία παραμένει χορηγός των γαλαζοκιτρίνων. «Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο, στα πλαίσια του εμπορικού της προγράμματος, θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία Hadjiyiannis Construction, Colour, Renovation, για την συνεργασία και την συμμετοχή της στα χορηγικά προγράμματα της ομάδας μας για την season 2020-2021 & φυσικά την ανανέωση της συνεργασίας μας και την νέα αγωνιστική περίοδο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.