Προχωρά και με τους δύο

Τελεία και παύλα. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ υπολογίζει τους Αλ Τάμαρι, Ζαχίντ, τουλάχιστον για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια, αν και τους θέλει για ολόκληρη τη χρόνια και μαζί τους θα προχωρήσει στο μοντάρισμα της ενδεκάδας ενόψει του πρώτου αγώνα πρωταθλήματος στις 22 του μήνα και του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα στις 27.

Οι τελικές δοκιμές της νέας ομάδας του ΑΠΟΕΛ θα γίνουν στα τελευταία δύο φιλικά μέσα στο ΓΣΠ με ΑΕΚ (7/8) και Απόλλωνα (14/8). Νέο πρόσωπο σε αυτούς τους αγώνες θα είναι ο 30χρονος Ισραηλινός φορ Μπεν Σαχάρ, πάνω στον οποίο στρέφονται τα βλέμματα των φίλων της ομάδας.

Όσον αφορά την τελική ενδεκάδα, σε σχέση με αυτή που ξεκίνησε τον αγώνα με την Ανόρθωση δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές.

Σίγουρα θα περάσει εντός ο Σαχάρ, όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει εκτός ο Κλωναρίδης που έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης.

Επίσης, δεν τα πήγε καλά ο Μιχαΐλοβιτς που παραχώρησε και το γελοίο πέναλτι. Ίσως τη θέση στο δεξί αμυντικό άκρο να διεκδικήσει ο Αποστολάκης για να περάσει στη μεσαία γραμμή ο Ελβετός.

Τέλος, ο Χάνι δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη παίρνοντας θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης αντί του Εφραίμ. Βέβαια, όλοι αυτά είναι υπολογισμοί με βάση τα όσα βλέπουμε και ακούμε εμείς.

Θέλει τύχη η κλήρωση

Την ερχόμενη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του 1ου προκριματικού γύρου στο Γιουρόπα Λιγκ και ο ΑΠΟΕΛ, παρόλο που βρίσκεται πρώτος στους δυνατούς σε σύνολο 94 ομάδων, θα χρειαστεί και την τύχη για να έχει μία καλή κλήρωση. Πρώτα για να κληρωθεί να παίξει εντός έδρας και ύστερα για να αποφύγει ομάδες από αναπτυγμένες ποδοσφαιρικά χώρες, όπως είναι η Πολωνία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία και η Σλοβακία.