Πριν την εξαγορά της Νιουκάστλ οι Σαουδάραβες ψάχτηκαν για την Ίντερ

Ενδιαφέρον για την απόκτηση των μετοχών της Ίντερ φέρονται να είχαν εκφράσει οι νέοι ιδιοκτήτες της Νιουκάστλ, όσο υπήρχε μπλόκο σχετικά με την εξαγορά της αγγλικής ομάδας.

Αλλαγή σελίδας για την Νιουκάστλ, η οποία μετά από 14χρόνια όπου και ανήκε στον Μάικ Άσλεϊ βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (7/10) στα χέρια ενός κονσόρτιουμ Σαουδαράβων.

Ωστόσο το διάστημα που οι Σαουδάραβες αγοραστές βρίσκονταν εν αναμονή της εξαγοράς των «ανθρακωρύχων», τους είχε οδηγήσει στην αναζήτηση εναλλακτικής λύσης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το calciomercato οι συγκεκριμένοι αγοραστές βρίσκονταν σε επαφές με την οικογένεια Ζανγκ, προκειμένου να ασχοληθούν με την Ίντερ.

Μπορεί η ομάδα του Μιλάνου να επέστρεψε την περυσινή σεζόν στην κορυφή της Serie A, ωστόσο ουδέποτε είχε μείνει κρυφό, πως οι «νερατζούρι» αντιμετώπιζαν μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Σε αυτά λύση ήθελαν να δώσουν οι Σαουδάραβες, οι οποίοι έχουν πλέον στα χέρια τους τις τύχες της Νιουκάστλ, έναντι του ποσού των 350 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο και κατέβαλαν.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως παρά τις τεράστιες δυσκολίες που συνεχώς προέκυπταν, το αφεντικό των «νερατζούρι» Στίβεν Ζανγκ φέρεται να τόνισε στο κονσόρτιουμ των Σαουδαράβων ότι ήθελε να παραμείνει στα διοικητικά δρώμενα της Ίντερ και να συνεχίσει το έργο του πατέρα του.