Πρέπει να νιώθουν τυχεροί που έχουν τέτοιους παίκτες

Είναι τυχερή η Ανόρθωση που διαθέτει στις τάξεις της ποδοσφαιριστές όπως οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Aμρ Ουάρντα. Δύο παίκτες με τεράστια προσόντα, στους οποίους «έκατσε» το κλίμα στην «Κυρία», παραμένοντας ανεπηρέαστοι από την μέτρια πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά και για τα όσα εξωαγωνιστικά ζητήματα διέρρευσαν το τελευταίο διάστημα, κυρίως όσον αφορά τις σχέσεις του Κετσπάγια με συγκεκριμένους παίκτες.

Οι Λάζαρος και Ουάρντα αποδεικνύονται 100% επαγγελματίες και κάνουν τη δουλειά τους χωρίς ν’ ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο. Ο Ουάρντα παίζει ακατάπαυστα βασικός σε πρωτάθλημα και Conference League και είναι από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν για την ποιότητά του. Στους πλείστους αγώνες είναι ο κορυφαίος της ομάδας του. Ο Λάζαρος, παίκτης με φοβερή προσωπικότητα, όποτε κληθεί να αγωνιστεί κάνει τη διαφορά. Ως αλλαγή, έπαιξε στους αγώνες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε λίγο έλειψε να χαρίσει βαθμούς στην ομάδα του εκεί που ήταν χαμένοι, ενώ στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς με την Γάνδη πέτυχε το (νικητήριο) γκολ, ένα τέρμα για όσκαρ!

Ο έμπειρος Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός ήταν ο παίκτης–κλειδί πάνω στον οποίο «κτίστηκε» η νίκη–πρόκριση το καλοκαίρι σε βάρος της ισραηλινής Μπερ Σεβά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Είναι πολυτέλεια για οποιαδήποτε κυπριακή ομάδα να έχει στις τάξεις της παίκτες της κλάσης του Χριστοδουλόπουλου και του Ουάρντα. Στην Ανόρθωση θα πρέπει να νιώθουν τυχεροί που έχουν τέτοιους παίκτες. Είναι κοινό μυστικό, πως εάν δεν υπήρχαν αυτοί οι δύο, η φετινή Ανόρθωση ενδεχομένως να είχε ακόμα περισσότερα αγωνιστικά θέματα να την ταλανίζουν και σαφώς περισσότερες «τρύπες» να καλύψει ενόψει του Ιανουαρίου.