Πουρσαϊτίδης: «Oι παίκτες να αποδείξουν ότι αξίζουν να αγωνίζονται στον ΑΠΟΕΛ»

Για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΑΠΟΕΛ μίλησε ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, Σάββας Πουρσαϊτίδης, μετά τον αποκλεισμό από την Ανόρθωση. Δεν θέλησε να σχολιάσει αρκετά για την επόμενη χρονιά.

Για τον αγώνα: «Είμαστε στεναχωρημένοι, απογοητευμένοι. Δυστυχώς χάθηκε ένας μεγάλος στόχος. αισιοδοξία, μία αύρα που μας έδινε αυτοπεποίθηση. Πληρώσαμε κάποιες αδράνειες με πολύ σκληρό τρόπο, χωρίς ο αντίπαλος να δημιουργήσει κάτι ιδιαίτερο.

Αν και ισοφαρίσαμε, δυστυχώς στη δεύτερη επίσκεψη δεχθήκαμε δεύτερο γκολ και κάπου εκεί τα πράγματα έγιναν  δύσκολα. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα και για τη νέα χρονιά βλέπουμε».

Τι σκέφτεται λίγο μετά την αποτυχία: «Περνούν πολλά. Η ουσία είναι η φετινή χρονιά να τελειώσει όπως πρέπει και έχουμε να δούμε την επόμενη ημέρα».

Για την επόμενη ημέρα: «Θα εκμεταλλευτούμε όλους τους παίκτες και βλέπουμε. Πληρώνονται, έχουν συμβόλαια. Όλοι πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζουν να αγωνίζονται σε αυτή την ομάδα»