Πουρσαϊτίδης: «Δεν είναι το ΑΠΟΕΛ που φαντάζομαι αλλά μπαίνουν οι βάσεις για να γίνει»

Την ικανοποίησή του με την προσπάθεια των παικτών του που έφερε τη νίκη επί του Απόλλωνα και την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου εξέφρασε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, τονίζοντας πως ακόμη ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι αυτός που φαντάζεται, όμως μπαίνουν οι βάσεις για να γίνει.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων κλήθηκε να μιλήσει για το πώς άλλαξε τόσο σύντομα την εικόνα της ομάδας του ενώ σχολίασε και τα δημοσιεύματα για τον Ζαχίντ αναφέροντας τι του είπε ο ίδιος ο παίκτης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ήταν μια σημαντική πρόκριση, θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά, αλλά θα είμαστε μέσα στον θεσμό του κυπέλλου και αυτή τη στιγμή σίγουρα ο πρώτος στόχος μας είναι το κύπελλο. Είναι σημαντικό να είμαστε ζωντανοί, είμαι πολύ χαρούμενος με την αγωνιστικότητα των παιδιών, είμαστε 10-11 μέρες εδώ, παίξαμε τέσσερα παιχνίδια και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά που έχουν αγωνιστεί. Δεν είναι το ΑΠΟΕΛ που φαντάζομαι αγωνιστικά αυτή τη στιγμή αλλά μπαίνουν βάσεις σίγουρα για να γίνει ο ΑΠΟΕΛ που φαντάζομται και να είναι κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο. Συγχαρτητήρια στα παιδιά, πέρασαν πολλά, άκουσαν πολλά, ίσως όχι άδικα, ίσως και άδικα, αυτή τη στιγμή είναι πίσω και δίνουν τα πάντα, να τους στηρίξουμε για να πάμε ακόμα καλύτερα».

Για το ότι κατάφερε σύντομα να αλλάξει την εικόνα του ΑΠΟΕΛ: «Ο στόχος της διοίκησης όταν με φώναξε ήταν πραγματικά να βοηθήσω να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο. Το τι κάνω… δεν μπορώ να σας πω κάτι μαγικό, δουλεύουμε όπως ξέρουμε εγώ και το τιμ μου, θέλω να συγχαρώ τους συνεργάτες μου γιατί περάσαμε πολύ δύσκολες μέρες, κοιμόμαστε πολύ λίγο, άρα δεν κάνουμε κάτι μαγικό, κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε».

Για τον Ζαχίντ και τα δημοσιεύματα πως αποχωρεί για την Τουρκία: «Σίγουρα έχει πάρα πολλή ποιότητα, μας βοηθά πάρα πολύ, είχα μια κουβέντα μαζί του, με διαβεβαίωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος, απολαμβάνει το ποδόσφιαρο και δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του, ενημέρωσε και τον πρόεδρο ότι όποια πρόταση έρθει αυτή τη στιγμή δεν τον ενδιαφέρει. Να μην αδικούμε όμως τα άλλα παιδιά, κάνουν και οι υπόλοιποι φανταστική δουλειά».