Πού νομίζετε ότι βρισκόμαστε;

Μου αρέσει, όταν βρίσκω χρόνο, να διαβάζω τις απόψεις των οπαδών, όλων σχεδόν των μεγάλων ομάδων, και ομολογώ ότι βγάζω πολύ χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ εντοπίζω και θέματα που χρήζουν άμεσου σχολιασμού.

Ένα από αυτό είναι οι μεταγραφές που ζητούν οι οπαδοί, κυρίως οι νεαροί, από τις διοικήσεις. Κι αυτό που ανακαλύπτω, είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους οπαδούς, δεν κατάλαβαν πού βρισκόμαστε! Δυστυχώς, παρά τα τόσα οικονομικά προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία, οι δαπανηρές μεταγραφές δεν σταματούν με τίποτε. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι οπαδοί ζητούν και ζητούν!

Κι όταν τους λες ότι 15 ξένους/κοινοτικούς δικαιούμαστε και δεν υπάρχουν άλλες θέσεις, σου λένε, διώξτε από αυτούς που έχετε και δεν κάνουν και φέρτε άλλους. Λες και οι ποδοσφαιριστές είναι παιχνίδια που τα ρίχνεις στον κάλαθο και αγοράζεις άλλα. Φίλοι, οπαδοί των ομάδων, πρέπει να αντιληφθείτε ότι η μικρή Κύπρος δεν σηκώνει επικίνδυνες κινήσεις.

Δεν μπορείς να σπάζεις συμβόλαια, να αποζημιώνεις για να φέρνεις άλλους κι άλλους. Είπαμε, οι καιροί παραμένουν εξαιρετικά δύσκολοι. Δεν πρέπει εξάλλου να είμαστε σίγουροι ότι, έστω και κατά 50% θα ανοίξουν οι κερκίδες για να πωλήσουν οι ομάδες εισιτήρια. Όπως πάμε, κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει τι θα φέρει η αυριανή μέρα, ούτε μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και θα τελειώσει με κόσμο.

Οι καιροί είναι εξαιρετικά δύσκολοι και όλοι πρέπει να το αντιληφθούμε και να μην ζητάμε από τις ομάδες πράγματα που είναι εντελώς πέραν από τις οικονομικές τους δυνατότητες…