Πού χρόνος για χάσιμο για την ΑΕΛ

Στην ΑΕΛ δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, γι’ αυτό και η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ ανήκει ήδη στο παρελθόν. Σε διάστημα 18 ημερών οι ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκεζ θα πρέπει να αγωνιστούν σε τέσσερις αγώνες. Η αρχή θα γίνει σήμερα με το παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στην Ομόνοια Ψευδά (19:00), θα ακολουθήσει η Καρμιώτισσα (Τσίρειο) και μετά… καπάκι τα εκτός έδρας ντέρμπι με ΑΕΚ («ΑΕΚ Αρένα») και Ομόνοια (ΓΣΠ).

Αντιλαμβάνεστε πως το επόμενο διάστημα, μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου, θα είναι αρκετά απαιτητικό για την ΑΕΛ. Ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ ξεχάστηκε, αλλά δεν θα… διαγραφεί από το τεχνικό τιμ. Και αυτό γιατί η απόδοση του α’ ημιχρόνου προβλημάτισε τον Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος σίγουρα δεν θέλει να δει παρόμοια εικόνα στα επόμενα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ομόνοια.

Με αλλαγές

Από εκεί και πέρα, ο 44χρονος τεχνικός αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στον σημερινό αγώνα με την Ομόνοια Ψευδά (19:00). Λογικά, θα δοθεί χρόνος σε παίκτες που δεν αγωνίσθηκαν αρκετά μέχρι στιγμής, ώστε να προσθέσουν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους και ταυτόχρονα να πάρουν  ανάσες κάποιοι βασικοί που θα αγωνιστούν το Σάββατο απέναντι στην Καρμιώτισσα.

Χρειάζεται προσοχή

Ο θεσμός του κυπέλλου είναι μια διοργάνωση που πάντα ενδιαφέρει την ΑΕΛ. Γι’ αυτό οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν για να αγωνιστούν θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς τα παιχνίδια του κυπέλλου είναι μονά και οι εκπλήξεις μπορούν να γίνουν πιο εύκολα. Η Ομόνοια Ψευδά προέρχεται από νίκη απέναντι στον Κούρρη Ερήμης (2-3), δεν έχει τίποτα να χάσει και θα τα δώσει όλα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.