Πώς θα δούμε άσπρη μέρα;

Δεν έλειψαν, και πώς να λείψουν, τα ευτράπελα από την ετήσια γενική συνέλευση της ΚΟΠ. Πώς να λείψουν, άλλωστε, όταν μαζεύτηκαν όλοι σε μια αίθουσα με διαφορετικά αιτήματα, πώς να μην ξεφύγει η κατάσταση; «Επεισόδιο» μεταξύ Χάρη Λοϊζίδη-Δημήτρη Γρηγόρη, ο Κώστας Χριστοδούλου σηκώθηκε και έφυγε στα μισά γιατί δεν συμφωνούσε με όσα άκουγε.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης με τον Ευγένιο Χαμπουλλά, είναι ζήτημα αν αντάλλαξαν ένα νεύμα μετά το ξέσπασμα των ανακοινώσεων με φόντο τη διαιτησία. Και εδώ έρχεται το εύλογο ερώτημα. Πού πορευόμεθα; Πώς θα δούμε άσπρη μέρα όταν προσπαθεί να υπερισχύσει η κάθε πλευρά αντί το καλό του ποδοσφαίρου; Θα βάλουμε επιπλέον κάμερες; Ε και; Όταν στα οφθαλμοφανή το VAR σφυρίζει αδιάφορα ή δεν παρεμβαίνει καν, τότε δεν έχουμε σωτηρία. Ακόμη και με… εξωγήινους.

Βάλτε το καλό του ποδοσφαίρου πάνω από τους εαυτούς και τις ομάδες σας. Ο κόσμος επέστρεψε και δεν το έχει σε τίποτα να ξαναφύγει αν συνεχίσει να βλέπει ακατανόητες αποφάσεις εντός των τεσσάρων γραμμών. Γιατί πλέον τίθεται θέμα αμφισβήτησης και ανικανότητας. Ποιο από τα δύο ισχύει; Δεν θέλουν ή δεν μπορούν; Ιδού η απορία…