Ποντάρει στον Τολμές

Ανεβαίνει ο Φλοριάν Τολμές, ανεβαίνει και ο Εθνικός! Ο Γάλλος στράικερ πήρε φανέλα βασικού στον αγώνα με την ΑΕΛ και ήταν αρκετά καλός. Πέτυχε ένα γκολ και έφθασε τα δύο και γενικά τον… ένιωσε πολύ η άμυνα της ΑΕΛ.

Ειδικά στη φάση που πέτυχε το γκολ, έδειξε την κλάση του με τον τρόπο με τον οποίο άδειασε τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου με πολύ ωραία κίνηση. Ο Ηλίας Χαραλάμπους εμπιστεύεται απόλυτα τον Γάλλο στράικερ και ο τελευταίος τον δικαιώνει. Ο Τολμές αποτελεί προσωπική επιλογή του Κύπριου προπονητή, ο οποίος το καλοκαίρι επέμενε για την απόκτησή του και ποντάρει πολλά πάνω του ενόψει της συνέχειας.

Ο Τολμές έγινε αναγκαστική αλλαγή με την ΑΕΛ, αλλά δεν έχει κάτι το ανησυχητικό και θα είναι παρών στον αγώνα με την ΑΕΚ. Θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Άλλαξε το κλίμα 

Οι δύο κολλητές, πολύ καλές εμφανίσεις με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ, άλλαξαν για τα καλά το κλίμα στο Δασάκι. Μπορεί ο Εθνικός να είναι χωρίς νίκη, αλλά η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών βελτιώθηκε και όλοι στις τάξεις του ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα και στον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ στην «Αρένα» (17:00).