Πονοκεφαλιάζει ο Κέρκεζ – Ηγέτης ο Μπουνόζα

Η ΑΕΛ θα πάει στο «ΑΕΚ Αρένα» με σημαντικές απουσίες

Με τέσσερις σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει κατά πάσα πιθανότητα το Σάββατο (26/09) στο «ΑΕΚ Αρένα» η ΑΕΛ. Εκτός από τους Ανδρέα Αβραάμ και Αντρίγια Μάιντεβατς οι οποίοι τραυματίστηκαν στον αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια Ψευδά, θα απουσιάζουν και οι Έουλερ Σίλβα και Μάνουελ Τόρες.

Οι δύο τελευταίοι αντιμετωπίζουν μυϊκούς τραυματισμούς από τον αγώνα με την Καρμιώτισσα και δεν πρόκειται να προλάβουν το τρένο της ομάδας για τη Λάρνακα. Ο Ντούσαν Κέρκεζ πονοκεφαλιάζει καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστές που είναι στα αρχικά πλάνα του. Σαφώς πρόκειται για σημαντικές απουσίες, ωστόσο ο Κέρκεζ δεν θα αλλάξει τα σχέδιά του, ενώ θα ψάξει τους έντεκα που θα υπηρετήσουν το πλάνο που θα ετοιμάσει με σκοπό η ΑΕΛ να φύγει από τη Λάρνακα με το τρίποντο.

Ηγέτης ο Μπουνόζα

Αν τα πρώτα δύο παιχνίδια του Γκόρνταν Μπουνόζα στην ΑΕΛ ήταν εξετάσεις για το αν θα μπορεί να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής, τότε ο Βόσνιος αμυντικός πήρε άριστα! Ο αμυντικός μπήκε στα… βαθιά με τον ΑΠΟΕΛ (λόγω τραυματισμού του Αντρέ Τεϊσέιρα) και κολύμπησε, ωστόσο στον σαββατιάτικο αγώνα με την Καρμιώτισσα ήταν ακόμη καλύτερος. Ηγέτης, ήρεμος με την μπάλα στα πόδια και ανίκητος στον… αέρα ήταν κάποια από τα στοιχεία που μας έδειξε στον αγώνα με την Καρμιώτισσα (3-1).

Βέβαια, ο προπονητής Ντούσαν Κέρκεζ δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος. Θέλει να δει ακόμη περισσότερα και ιδιαίτερα θέλει να δέσει περισσότερο με τον Αντρέ Τεϊσέιρα. Οι δυο τους έπαιξαν μόλις το Σάββατο το πρώτο τους παιχνίδι μαζί και θα χρειαστεί χρόνος ούτως ώστε να μπορέσουν να αποδώσουν τα μέγιστα.