«Πολύ δύσκολο να είσαι διαιτητής στην Κύπρο, συγνώμη σε όσους πίκρανα»

Κρέμασε τη σφυρίχτρα ο Λεόντιος Τράττος, που σφύριξε για τελευταία φορά στο φιλικό ΑΠΟΕΛ-Απόλλων στο ΓΣΠ.

Ο κορυφαίος Κύπριος ρεφ των τελευταίων πολλών ετών έβαλε τέλος στην καριέρα του και μετά το τέλος της αναμέτρησης παραχώρησε δηλώσεις στην Cablenet, μέσω των οποίων απολογήθηκε σε όσους πίκρανε με τα σφυρίγματά του και διαβεβαίωσε πως δεν έκανε τίποτε μεμπτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε…

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό για την καριέρα μου. Το να είσαι διαιτητής στην Κύπρο είναι πολύ δύσκολο. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομοσπονδίας που αποφάσισε να με ορίσει σε αυτό το φιλικό. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και την κόρη μου για την υπομονή και την αντοχή τους. Χρωστώ στον πατέρα μου που δεν είναι σήμερα εδώ να με δει να τελειώνω την καριέρα των 25 χρόνων. Θέλω να ζητήσω και ένα μεγάλο συγνώμη απ’ όλο τον κόσμο που πίκρανα με τα σφυρίγματα μου και είναι πολλοί. Να ξέρουν όμως πως δεν έκανα τίποτε το μεμπτό».

Για την καλύτερη και χειρότερη στιγμή του: «Υπήρχαν πολλές καλές και πολλές αρνητικές. Θέλω να ξαναζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλους που με ανέχτηκαν σε όλα αυτά τα χρόνια».

Καταληκτικά ανέφερε: «Ο κόσμος πρέπει να μάθει πως τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού. Για τους διαιτητές πρέπει να μάθουν να εμπιστεύονται τα πόδια τα δικά τους και όχι τις πλάτες άλλων. Αν το πράξεις μπορείς να έχεις καριέρα 25 χρονών».