«Πολλοί θεωρούν ως φαβορί την Ομόνοια, έχει μία υπεροχή αλλά…»

Να αρπάξουν την ευκαιρία και να μειώσουν από την κορυφή είναι το ντέρμπι με την Ομόνοια για την Ανόρθωση. Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Δημήτρης Χριστοφόρου, αναφέρθηκε (ΣΠΟΡ FM 95.0) στο παιχνίδι με τους πράσινους αλλά και στο γεγονός πως η ομάδα της Αμμοχώστου δυσκολεύεται στα ντέρμπι γενικότερα. Παράλληλα, τόνισε πως μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Ελουντού, για τον οποίο θα ξεκαθαρίσει σήμερα αν θα προλάβει το… λεωφορείο της αποστολής.

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα:

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Πολλοί θεωρούν ως φαβορί την Ομόνοια, έχει μία υπεροχή αλλά δεν παύει για μας να είναι μία ευκαιρία για να… κόψουμε δρόμο όσον αφορά στην προσπάθειά μας για να πλησιάσουμε στην κορυφή. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και πιστεύω έχουμε ό,τι απαιτείται για να έρθει η νίκη σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Τα ντέρμπι κρίνονται στη στιγμή. Θα φανεί στο ποια ομάδα θα αποδείξει ότι το θέλει περισσότερο».

Για το γεγονός πως η Ανόρθωση δεν τα πάει καλά φέτος στα ντέρμπι: «Τα ντέρμπι διαχρονικά γεννάνε συναισθήματα. Έχουμε κερδίσει αρκετούς πόντους, έχουμε χάσει άλλους. Απέναντι σε ομάδες που διεκδικούν τα ίδια πράγματα φέτος δεν τα καταφέραμε τόσο, αλλά λόγω λεπτομερειών δεν τα καταφέραμε. Ελπίζω πως θα έρθει η ώρα που θα τα καταφέρουμε. Είναι μειονέκτημα στο ύψος των εφτά πόντων που μας χωρίζουν από την κορυφή. Αλλιώς θα πηγαίναμε στο ΓΣΠ όχι για να μειώσουμε αποστάσεις, αλλά για να προσπεράσουμε. Υπάρχει πίεση γιατί κάνουμε πρωταθλητισμό. Ένα από αυτά που κρίνονται, είναι ποιος θα κάτσει αναπαυτικά τη Δευτέρα στον καναπέ να δει τι θα συμβεί στο ντέρμπι της Λεμεσού».