Ποιος ευθύνεται για το πανηγύρι;

Την Εθνική μας των Ανδρών, οι φίλαθλοι πλέον δεν την ονομάζουν ομάδα αλλά πανηγύρι! Είχαμε τους «πατριώτες» που εδώ και χρόνια το λένε και το τονίζουν ότι Εθνική τους ομάδα είναι η Ελλάδα, τώρα ήλθαν και όλοι οι άλλοι για να κάμνουν χάζι μιλώντας για πανηγύρι αντί για ποδόσφαιρο.

Κι έτσι η Εθνική μας ομάδα παραμένει πάλι χωρίς οπαδούς. Είδαν κι έπαθαν να τους φέρουν πίσω, πάλι τους έδιωξαν. Για την κατάντια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, σίγουρα κάποιοι έχουν σοβαρές ευθύνες.

Πρώτα η εκτελεστική της ΚΟΠ, η οποία, παρά τις προειδοποιήσεις κι εμάς και κάποιων άλλων, αποφάσισε κι έφερε για προπονητή τον κ. Κωστένογλου (αλήθεια, ποιος ο λόγος και δεν απαλλάχθηκε ακόμα των καθηκόντων του;). Ευθύνες σοβαρές έχουν και οι δύο Κωνσταντίνου, ο Σάββας και ο Μιχάλης. Έφαγαν και οι δύο τα καλύτερά τους χρόνια μέσα στα γήπεδα.

ΟΣάββας το σπούδασε το πράγμα, ενώ ο Μιχάλης, ως ένας από τους θρύλους και αρχισκόρερ της ομάδας, δικαιωματικά κάθισε στον πάγκο της ύστερα από επιλογή του αείμνηστου Κουτσοκούμνη. Όμως, και οι δύο χάθηκαν, δεν ακούγονται καθόλου, λες και δεν υπάρχουν!

Αυτοί οι δύο, λόγω και της θέσης τους, είμαι σίγουρος ότι γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει και πρέπει να μας πουν κι εμάς. Γιατί η Εθνική μας ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει ούτε τη Μάλτα; Όντως σταματήσαμε να έχουμε ταλέντα ή απλώς, λόγω άλλων καταστάσεων, σταμάτησε να δουλεύει το ποδοσφαιρικό μας μυαλό; Μιλάτε βρε παιδία, διαφωτείστε τον κόσμο, γιατί με αφήνετε τόσο μόνο;