Ποιο ΑΠΟΕΛ, ποια Ομόνοια; Η νίκη επί της Δόξας, η σημαντικότερη για Ολυμπιακό

Μπορεί προηγουμένως στη χρονιά ο Ολυμπιακός να κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, όμως σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Πετράκη, η σημαντικότερη νίκη μέχρις στιγμής είναι η σημερινή απέναντι στη Δόξα και εξήγησε το λόγο.

Για τη νίκη: «Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, κάναμε τη σημαντικότερη μας νίκη μέχρι τώρα κι αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που αγωνίζεται ο αντίπαλος και την πίεση που βάζει. Αρχίσαμε καλά αλλά ο αντίπαλος μας δημιούργησε πολλά θέματα με το medium lock που τον μετέφερε στο παιχνίδι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είμαστε ανοικτοί και να μην μπορούμε να βρούμε λύσεις».

«Σταθήκαμε τυχεροί με το δοκάρι. Διαβάσαμε καλύτερα τη συνθήκη στο παιχνίδι στο β’ ημίχρονο, όμως ισορροπήσαμε και δεν κινδυνέψαμε. Είναι σημαντικό να μπορούμε να κερδίζουμε ακόμη και αν δεν παίζουμε καλά. Κτίζουμε καλύτερη ψυχολογία για να κοιτάμε μπροστά και να γινόμαστε καλύτεροι. Αποτελεί παρελθόν για μας ο αγώνας, κοιτάμε μπροστά. Οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί».

«Η Δόξα κατάφερε να απειλήσει μέσα από την αλλαγή κατοχής και επειδή δεν είχαμε τόσο κοντά τις γραμμές μας. Στην επανάληψη διαβάσαμε καλύτερα τον αντίπαλο και δεν τον αφήσαμε να μας απειλήσει. Νομίζω η συνέχεια θα είναι καλύτερη για εμάς.

Για το γκολ του Γουίλσον: «Για κάθε επιθετικό είναι σημαντικό να σκοράρει και να αποκτάει ψυχολογία. Μετράει πολύ το γκολ για τον επιθετικό μας. Από εκεί και πέρα, όσο μεγαλύτερη πολυφωνία έχουμε στο σκοράρισμα τόσο το καλύτερο για εμάς.

Για την κατάσταση του Γουακάσο: «Έχουμε χρόνο ακόμα. Κοντά στον Δεκέμβριο να με ξανά ρωτήσετε».

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Επικεντρωνόμαστε στον επόμενο μας αντίπαλο. Είναι σπουδαία ομάδα και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι».