Διαφωνεί με την απόφαση του Εθνικού η Ομόνοια και θέτει θέμα ασφαλείας
ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ
Δημοσιευτηκε:
Αντίδραση προκύπτει στην Ομόνοια μετά την απόφαση του Εθνικού να διαθέσει τα εισιτήρια της νότιας κερκίδας ενόψει του τελικού κυπέλλου της Τετάρτης (25/5) σε ελεύθερη προπώληση.
Όπως μας αναφέρθηκε από το τριφύλλι, με την απόφαση αυτή εγκυμονούνται σοβαροί κίνδυνοι από τη στιγμή που μπορούν να πάρουν εισιτήριο οπαδοί και άλλων ομάδων. Μάλιστα, μας τονίστηκε πως φαίνεται ήδη να έχουν πουληθεί εισιτήρια για τη νότια εξέδρα σε οπαδούς άλλων ομάδων.
Στην Ομόνοια αντιλαμβάνονται μεν πως είναι δικαίωμα του Εθνικού να διαθέσει τα εισιτήρια, όμως πιστεύουν πως η απόφασή του να το πράξει δεν είναι σωστή καθώς θα υπάρχει θέμα ασφαλείας.
Οι πράσινοι πιστεύουν πως το πιο λογικό θα ήταν τα εισιτήρια να δοθούν στην Ομόνοια ώστε να τα διαθέσει η ίδια σε προπώληση και να εξασφαλιστεί επομένως πως μόνο οπαδοί της θα έπαιρναν θέση στο νότιο πέταλο, μιας και είναι ξεκάθαρο και αποδεδειγμένο -με βάση και την προπώληση του Εθνικού- πως οι Αχνιώτες δεν θα χρειαστούν επιπρόσθετα εισιτήρια πέραν από αυτά της δυτικής εξέδρας.
Σημειώνεται πως η προπώληση των εισιτηρίων της νότιας από το σωματείο του Εθνικού έχει ήδη ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής ενώ αναμένεται ενημέρωση σε σχέση με τη διαδικτυακή προπώληση.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως η Ομόνοια δεν έχει ενημερωθεί από τον Εθνικό για τον λόγο για τον οποίον πάρθηκε η σχετική απόφαση, κάτι που αναμένεται να γίνει στη σύσκεψη που υπάρχει αυτή την ώρα μεταξύ των δύο ομάδων, της ΚΟΠ, του ΓΣΠ και της Αστυνομίας και στην οποία οι πράσινοι θα θέσουν επί τάπητος το συγκεκριμένο ζήτημα.
