Μπάσκετ: Κλήρωση-λουκούμι για την Κύπρο στο ευρωπαϊκό μικρών χωρών (pic)
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Το μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποιήθηκε στην πόλη Μόναχο της Γερμανίας, η κλήρωση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μικρών Χωρών της FIBA
Την τύχη με το μέρος της είχε η εθνική ομάδα καλαθόσφαιρας γυναικών της Κύπρου στην κλήρωση για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μικρών χωρών της FIBA, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 5 Ιουλίου 2020.
Πιο συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο προκριματικό όμιλο το Γιβραλτάρ και το Λουξεμβούργο, και ως εκ τούτου έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην ημιτελική του ερχόμενου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί επί κυπριακού εδάφους.
Υπενθυμίζεται ότι το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης το παίρνουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διαδικασία της κλήρωσης την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εκπροσώπησε ο γενικός διευθυντής και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της FIBA Europe, Άθως Αντωνίου.
Η κλήρωση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Μικρών Χώρων της FIBA που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 5 Ιουλίου 2020 #CyprusBasketball #TeamCyprus #OneLoveOnePassion pic.twitter.com/RLatp2X1V4
— Cyprus Basketball Federation (@BasketCyprus) December 10, 2019
