ΒΙΝΤΕΟ: Νέο πανέμορφο τέρμα του Εφραίμ, το πέταξε γρήγορα στα σκουπίδια η Εθνική
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Το πανέμορφο τέρμα της ισοφάρισης που πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων σε σύντομο χρονικό διάστημα
Με τις ιδανικότερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για την Εθνική Κύπρου απέναντι στη Σκωτία, καθώς στο 47' ήρθε η ισοφάριση με ένα εκπληκτικό τέρμα του Εφραίμ.
Ο Κάστανος εκτέλεσε φάουλ, ο Γκάλαχερ έδιωξε με το κεφάλι, και ο εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ στην επαναφορά με εξαιρετικό στυλ έπιασε το απευθείας σουτ στον αέρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Μαρσιάλ.
Έτσι, ήρθε το 1-1 και ο Εφραίμ χρίστηκε τελικά σκόρερ σ’ αυτό το παιχνίδι, καθώς του είχε ακυρωθεί καθαρό γκολ στα αρχικά στάδια του πρώτου ημιχρόνου (δείτε εδώ).
Η Εθνική, όμως, πέταξε αυτό το πανέμορφο τέρμα γρήγορα στα σκουπίδια, καθώς έξι λεπτά αργότερα η Σκωτία μπήκε εκ νέου μπροστά στο σκορ, με δράστη τον Μακγκίν, ο οποίος πέτυχε το 2-1..