Έθεσε τους στόχους του για την Εθνική ο Τιμούρ - «Δεν είναι δυνατόν…»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 30.6.2022
Έθεσε τους στόχους του για την Εθνική ο Τιμούρ - «Δεν είναι δυνατόν…»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών. Ο κ. Κετσπάγια είχε σήμερα συνάντηση στα γραφεία της ΚΟΠ με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Κούμα και επισημοποίησαν την καταρχήν συμφωνία συνεργασίας που υπήρχε μεταξύ των δύο μερών, με την υπογραφή των συμβολαίων.


Στην προπονητική ομάδα της ΕθνικήςΑνδρών εντάσσεται και ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Τιμούρ Κετσπάγια, Σοσό Τσέντια.


Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ καλωσόρισε τον Τιμούρ Κετσπάγια στην Εθνική μας ομάδα, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και του τόνισε πως η Ομοσπονδία θα είναι δίπλα του για να τον στηρίξει σε ότι χρειαστεί στο έργο που αναλαμβάνει.


Από την πλευρά, του, ο νέος προπονητής της Εθνικής, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη, τόνισε πως αποτελεί μεγάλη ευθύνη και πρόκληση για να τον ίδιο να αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα της Κύπρου και έστειλε το μήνυμα πως ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια των διεθνών ποδοσφαιριστών.


Οι πρώτες του δηλώσεις


Το εγκώμιο του κόσμου έπλεξε στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Εθνικής Κύπρου ο Τιμούρ Κετσπάγια. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στην κάμερα της ΚΟΠ:


«Πρώτα – πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομοσπονδίας που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Είναι μεγάλη πρόκληση και μεγάλη ευθύνη να είσαι προπονητής της Εθνικής Κύπρου.


Σίγουρα πρώτος στόχος στα επόμενα δύο παιχνίδια είναι να πάρουμε τα αποτελέσματα με τα οποία θα αποφύγουμε τα μπαράζ, αλλά γενικότερα να πάμε ένα βήμα μπροστά ως Εθνική ομάδα. Έχουμε χρόνο μπροστά μας.


Ελπίζω και ο κόσμος να τιμήσει την ομάδα. Ξέρω ότι περιμένουν πολλά από την Εθνική αλλά και τα παιδιά περιμένουν να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Δεν είναι δυνατόν οι ομάδες να μπορούν να μαζέψουν 10 με 15 χιλιάδες κόσμο και η Εθνική να μην μπορεί να γεμίσει ένα γήπεδο που είναι οχτώ-εννέα χιλιάδες.


Ελπίζω αυτό το πράγμα να αλλάξει και να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να στηρίξει την ομάδα. Εμείς από την πλευρά τη δική μας θα κάνουμε τα πάντα ούτως ώστε να φέρουμε τις νίκες και να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο».


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ένας Κύπριος διεθνής κορυφαίος της χρονιάς για τη Λέιτον Οριέντ

Ένας Κύπριος διεθνής κορυφαίος της χρονιάς για τη Λέιτον Οριέντ

Ένας Κύπριος διεθνής κορυφαίος της χρονιάς για τη Λέιτον Οριέντ

Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17

Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17

Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17