«Δεν είναι του χαρακτήρα μου να σκαλίζω πράγματα» - Τι είπε για Κετσπάγια και Εθνική

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 28.6.2022
«Δεν είναι του χαρακτήρα μου να σκαλίζω πράγματα» - Τι είπε για Κετσπάγια και Εθνική

O Πάμπος Χριστοδούλου φερόταν ως υποψήφιος για να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής, μετά το διαζύγιο με τον Νίκο Κωστένογλου. Ο ίδιος, όμως, δεν προσεγγίστηκε όπως ανάφερε σε δηλώσεις του στον Super Sport FM. Aναφέρθηκε, επίσης, στον Τιμούρ Κετσπάγια που φαίνεται να είναι το φαβορί για να αναλάβει το πόστο του Ομοσπονδιακού τεχνικού.


Αν προσεγγίστηκε να αναλάβει την Εθνική: «Δεν μου αρέσει και δεν είμαι ο άνθρωπος που θέλει να σκαλίζει πράγματα, γιατί ποτέ δεν το έκανα, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Όχι, δεν είχα καμία απολύτως επαφή, ότι ξέρετε και εσείς, τα διάβαζα και εγώ από διάφορες ιστοσελίδες. Αυτό που πρέπει να αναφέρω είναι πως όποιος και να είναι στην Εθνική, θα πρέπει να ευχηθούμε καλή επιτυχία και να τον στηρίξουμε. Έχουν γίνει αρκετές κινήσεις τα τελευταία χρόνια και τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, χωρίς να φταίει μόνο ο προπονητής γι αυτό. Υπάρχουν αξιόλογα παιδιά στην Εθνική και μπορούν να κάνουν ένα πολύ καλό σύνολο και, κακά τα ψέματα, όταν ήμουν εγώ στην Εθνική δεν είχα τέτοιους παίκτες».


Για το γεγονός πως όταν ήταν στην Εθνική, ήταν όλοι δεμένοι: «Για έναν προπονητή είναι πολύ σημαντικό να κάνει τους ποδοσφαιριστές να πιστέψουν στο εθνόσημο. Η μεγάλη επιτυχία ήταν πως τα παιδιά, οι προπονητές, η Ομοσπονδία, όλοι μαζί με την παρουσία μας, πείσαμε τον κόσμο και γέμισε τα γήπεδα. Αυτό ήταν η ολοκλήρωση για μένα, για εκείνα τα δύο-δυόμιση χρόνια που ήμουν στην Εθνική».


Αν ήταν το οικονομικό ο λόγος που αποχώρησε από την Εθνική: «Δε θα μπω στη διαδικασία να πω κάτι, όμως δεν ήταν το οικονομικό. Ήταν πολλοί διάφοροι λόγοι που δεν θα αναφέρω. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως μετά από εμένα, όποιος και να ήρθε στην Εθνική, το οικονομικό ήταν πολύ καλύτερο από όταν ήμουν εγώ».


Για τον Κετσπάγια: «Είναι ένας αξιόλογος προπονητής που έχει δείξει έργο. Για τον κάθε προπονητή, τα αποτελέσματα μιλάμε. Όλοι έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Η δουλειά του Τιμούρ είναι εκεί και είναι γνωστή σε όλους».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Φιλική ήττα από το Μαυροβούνιο για την Εθνική U16

Φιλική ήττα από το Μαυροβούνιο για την Εθνική U16

Φιλική ήττα από το Μαυροβούνιο για την Εθνική U16

Αλλαγή στην ώρα έναρξης αγώνων της Εθνικής Ανδρών

Αλλαγή στην ώρα έναρξης αγώνων της Εθνικής Ανδρών

Αλλαγή στην ώρα έναρξης αγώνων της Εθνικής Ανδρών

Ονειρική εβδομάδα

Ονειρική εβδομάδα

Ονειρική εβδομάδα