Έτοιμος να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δημοσιευτηκε:

Έτοιμος να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ για την τελική φάση του πρωταθλήματος, η οποία περιλαμβάνει δυο εντός έδρας αγώνες (Άρη, ΑΕΚ) και τον «εκτός έδρας» με την Ομόνοια. Το ενδιαφέρον του κόσμου οδηγεί σε ένα άνευ προηγουμένου ρεκόρ!

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση, «ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ φέτος έχει καταγράψει 143.389 εισιτήρια, σε 16 εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος», ενώ στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται πως, μέχρι στιγμής, η πώληση για τον αγώνα με τον Άρη έχει αγγίξει τις 12.000. Αυτή την εβδομάδα, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα καταρρίψει το δικό του ρεκόρ ενώ αν όλα εξελιχθούν κανονικά και ο ΑΠΟΕΛ διεκδικεί το πρωτάθλημα στην τελευταία αγωνιστική, τότε, θα σημειωθεί η κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στην Κύπρο και θα καταρρίψει το ρεκόρ των 162.061 εισιτηρίων που κατέχει η Ομόνοια από τη σεζόν 2009-10.

Φυσικά, όμως γράψαμε και κατά το παρελθόν, ο κόσμος δεν παίζει μπάλα και εναπόκειται στους παίκτες να παρουσιαστούν όπως πρέπει για να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ετοιμάζεται ο Εντονγκαλά...

Οι προπονήσεις επανήρχισαν και ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, ώστε μέχρι την Κυριακή να είναι έτοιμος να ξεκινήσει τον αγώνα απέναντι στον Άρη. Επιπρόσθετα, δεν αποκλείεται να δούμε στην αποστολή και τον Κρέσπο. Αν ο Εντονγκαλά ξεπεράσει το πρόβλημά του κι αυτό είναι το πιθανότερο, τότε, ο προπονητής Ρικάρντο Σα Πίντο δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε τον αγώνα στην Πάφο. Δηλαδή, θα παραμένει στο αρχικό σχήμα ο Σαρφό. Ο Κβιλιτάια, έτσι κι αλλιώς, δεν πρόκειται να βγει ξανά από το αρχικό σχήμα.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER