Έρχεται με ήττα από τη Βουλγαρία ο ΑΠΟΕΛ - ΒΙΝΤΕΟ
Δημοσιευτηκε:
Την πρώτη του ήττα δέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ που έχασε με 2-1 από τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στο τελευταίο φιλικό πριν να φύγει από τη Βουλγαρία όπου πραγματοποιεί το βασικό μέρος της προετοιμασίας του.
Το γκολ των γαλαζοκιτρίνων με το οποίο ήρθε η προσωρινή ισοφάριση 1-1 ήρθε στο 36’ από τον Εφραίμ, ο οποίος σκόραρε το δεύτερο του γκολ στα φιλικά.
Στο 8’ και στο 80’ επιτεύχθηκαν τα τέρματα των Ισραηλινών, που είχαν και χαμένο πέναλτι στο 43’ το οποίο απέκρουσε ο Χριστοδούλου.
Στα σημαντικά ότι πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής ο Βιγιαφάνες (ως αλλαγή) ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, όμως δεν κρίθηκαν έτοιμοι οι Εντονγκαλά και Μαρκίνιος για να παίξουν έστω ένα λεπτό, όπως και ο νεαρός τερματοφύλακας, Ιωάννης Κουπεπίδης.
Στο αρχικό σχήμα έπαιξαν οι Xριστοδούλου, Τζιαμά, Καραμανώλης, Εφραίμ, Φαουάζ, Θεοδώρου, Σατσιάς, Γαβριήλ, Πολυκάρπου, Βρόντης, Τομανέ. Ως αλλαγή μπήκαν οι Κίττος, Βιντάλ, Γουίλσον, Βιγιαφάνες, Φετφατζίδης και Κατιρτζής.
